ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει ξανά «αστέρια» ο Μαχρέζ!

Να συνεχίσει την καριέρα του  σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, επιθυμεί ο Ριγιάντ Μαχρέζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

Ο Αλγερινός φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Λέστερ, με την οποία κατάφερε να ξεχωρίσει την περασμένη σεζόν βοηθώντας τις "αλεπούδες" να πάρουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Ταυτόχρονα κατόρθωσε να ανακηρυχθεί  καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) και στη σεζόν που διανύουμε τα καλύτερα ματς του τα έκανε στην Ευρώπη! 

Παρόλο που οι διοικούντες προσπάθησαν να «δέσουν» τον Μαχρέζ στην ομάδα με το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι, ο ίδιος δείχνει την επιθυμία να συνεχίσει από την επόμενη κιόλας περίοδο  σε υψηλότερο επίπεδο. 

Ήδη κάποιες ρωγμές στη σχέση του με τους Άγγλους πρωταθλητές υπήρχαν πριν την αποχώρηση του Κλαούντιο Ρανιέρι το Φεβρουάριο, ενώ φαίνεται πως προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται , όπως φανερώνει και η πρόσφατη δυσαρέσκειά του όταν έγινε αλλαγή την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Αρκετές είναι οι ομάδες που φημολογούνται ότι θέλουν να εκμεταλλευτούν την επιθυμία του  αυτή να αγωνιστεί και του χρόνου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ και η Μαρσέιγ, αν και θα απουσιάζει από το Τσάμπιονς Λιγκ,  μπαίνει στο παιχνίδι απόκτησής του με στόχο να του προσφέρει δελεαστική αμοιβή και ηγετικό ρόλο που θα τον κάνουν να ξεχάσει τις…ευρωπαϊκές του φιλοδοξίες. 

 Αυτό θα είναι ένα από τα κενά που θα κληθεί πιθανόν να καλύψει ο Κρέγκ Σέξπηρ αλλά όχι και το μόνο καθώς έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Κάσπερ Σμάιχελ να βρίσκεται προς την πόρτα της εξόδου, ενώ ταυτόχρονα αβέβαιο θεωρείται και το μέλλον του Τζέιμι Βάρντι.

Πάντως για την ώρα και όσον αφορά τον Μαχρέζ, πέτυχε ένα γκολ στην 100η εμφάνισή του στην Πρέμιερ Λιγκ, βάζοντας και αυτό το λιθαράκι του στην εμφατική νίκη των πρωταθλητών με σκορ 3-0 επί της Γουότφορντ.

Πηγή: england365.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση