ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μην τον συγκρίνετε μαζί μου»

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν είναι λίγοι στην Πορτογαλία που έχουν χαρακτηρίσει τον Μάρκο Σίλβα, ως «νέο Μουρίνιο», αλλά αυτό είναι λάθος σύμφωνα με τον Special One. 

Η Χαλ την οποία ανέλαβε ο Μάρκο Σίλβα, αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του.

Ωστόσο, για τον Μουρίνιο, δεν χρειάζεται να γίνονται συγκρίσεις ανάμεσα στον ίδιο και τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, γιατί όπως τόνισε αυτό δεν είναι σωστό για τον Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Μάρκο Σίλβα

«Νομίζω πως δεν είναι καλό για τον Μάρκο να τον συγκρίνουν μαζί μου. Και δεν είναι σωστό γι' αυτόν. Μπορώ να διακρίνω μια παρόμοια καριέρα με τη δική μου γιατί ήταν σε έναν μικρό σύλλογο, την Εστορίλ πριν πάει στη Σπόρτινγκ. Κι εγώ ήμουν σε μια μικρή ομάδα στη Λεϊρία πριν πάω στην Πόρτο, συνεπώς είχαμε μια παρόμοια αρχή στην Πορτογαλία. Τα πήγε πολύ καλά, είναι έξυπνος και έχει επίπεδο. Ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με τη Χαλ. Είναι γνωστός στην Πορτογαλία ως ένας από τους καλύτερους νέους τεχνικούς. Πήγε στην Ελλάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα και τώρα ήρθε το μεγάλο βήμα. Αυτό ήταν καλό, που δεν πήρε τη δουλειά αυτή κατευθείαν. Τα πήγε περίφημα με μια μικρή ομάδα στην Πορτογαλία, μετά ακολούθησε η Σπόρτινγκ, μετά η Ελλάδα και το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι έμπειρος και πολύ σταθερός και ώριμος.


Πηγή:www.sport-fm.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση