ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντίο με ματσάρα

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρετά το 2016 η Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η μέρα περιλαμβάνει τη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ, ενώ ξεχωρίζουν και άλλα παιχνίδια λόγω «ιδιαιτεροτήτων».

Στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια χειμώνα Τσέλσι υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Στόουκ θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να διατηρήσει την διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση. Ντέρμπι Λονδίνου στο στάδιο «King Power» εκεί όπου η Λέστερ, έχοντας χάσει στο ίδιο γήπεδο λίγες ημέρες νωρίτερα από την Έβερτον, φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ που έρχεται με ακμαίο το ηθικό μετά την ευρεία εκτός έδρας νίκη επί της Σουόνσι (1-4).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στο «Όλντ Τράφορντ» την Μίντλεσμπρο με τα βλέμματα να «κλέβει» η μάχη των πάγκων, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο θα βρει απέναντί του τον Αϊτόρ Καράνκα, βοηθό του στη Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο που ο Πορτογάλος καθόταν στον πάγκο της «βασίλισσας» (2010- 2013).

Μισή ώρα μετά τη λήξη των μεσημεριανών αγώνων έρχεται η ώρα της ποδοσφαιρικής «μαγείας». Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στο «Άνφιλντ» και υπόσχονται υπερθέαμα, λίγες ώρες πριν υποδεχτούμε το 2017.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πρωτοχρονιά με δύο ακόμα ντέρμπι Λονδίνου. Γουότφορντ- Τότεναμ και Άρσεναλ- Κρίσταλ Πάλας με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να συνεχίζονται χωρίς ανάσα με ένα ακόμα, διαδοχικό, τριήμερο για την 20η αγωνιστική.

Αναλυτική το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 30/12

Χαλ- Έβερτον 2-1

Σάββατο 31/12

Μπέρνλι- Σάντερλαντ 17:00
Τσέλσι - Στόουκ 17:00
Λέστερ- Γουέστ Χαμ 17:00
Μάντσεστερ Γ.- Μίντλεσμπρο 17:00
Σαουθάμπτον- Γουέστ Μπρομ 17:00
Σουόνσι- Μπόρνμουθ 17:00
Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Σίτι 19:30

Κυριακή 1/1

Γουότφορντ- Τότεναμ 15:30
Άρσεναλ- Κρίσταλ Πάλας 18:00

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X