ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έμεινε στη... Σίτι η Λέστερ

Το μοτίβο του νίκη-ήττα, νίκη-ήττα συνέχισε στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπόρνμουθ, η οποία οργάνωσε εξαιρετικά το παιχνίδι της απέναντι στην Λέστερ και με το τελικό 1-0 πήρε το τρίποντο, όπως δηλαδή το... περίμενε μετά την ήττα από την άλλη «B» της Πρέμιερ Λιγκ, Μπέρνλι.

Οι παίκτες του Έντι Χάου εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες των αντιπάλων τους και την όποια κούραση μετά την τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και σκαρφάλωσαν στους 21 βαθμούς, όσους δηλαδή και η Γουότφορντ (7ες).

Για την ομάδα του Ρανιέρι το 4-1 απέναντι στους «πολίτες» πήγε στράφι και εάν η Σουόνσι κερδίσει αύριο (13/12) η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη θα μειωθεί στον έναν βαθμό (16 έχει τώρα η Λέστερ).

Αφού άφησε λίγα μέτρα στην Λέστερ και λίγο έλειψε να το πληρώσει, με τον Κουκ να προλαβαίνει στο... τσακ τον Βάρντι προ κενής εστίας στο 10', η Μπόρνμουθ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους πρωταθλητές. Η πίεση και τα συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας έδειχναν πως πολύ σύντομα το γκολ θα ερχόταν, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο 34' ο Μπενίκ Αφόμπε νικήθηκε από τον Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ κι εκείνος με την σειρά του από τον Μαρκ Παγκ, με τον τελευταίο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει κατά την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Για πολλή ώρα μετά το διάλειμμα των 15' η Μπόρνμουθ συνέχισε το βιολί της, ενώ δεδομένης της εμφάνισης της Λέστερ απέναντι στην Σίτι όλοι περίμεναν έστω και ένα μικρό... σκίρτημά της. Τελικά αυτό ήρθε και μαζί θα μπορούσε να είχε έρθει και το 1-1, προσπάθεια του Χουτ ωστόσο πέρασε λίγο εκτός.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση