ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το «μπλε» σερί και οι άλλοι

Άλλη μια αγωνιστική της συναρπαστικής φέτος πρέμιερ ολοκληρώθηκε, με τις ομάδες χωρίς ανάσα να μπήκαν πλέον στην εορταστική περίοδο που στο μεγάλο νησί είναι γεμάτη ποδόσφαιρο.

Στις 9/12 παίξαμε 14 αγωνιστικές και μέχρι τις 4/1 θα έχουν γίνει άλλα έξι παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα!

Στα ματς του Σ/Κ είδαμε το σερί της Τσέλσι και αυτό του Ντιέγο Κόστα να συνεχίζονται. Ο Ισπανοβραζιλιάνος βρήκε τη λύση σε ένα μέτριο μεσημέρι Κυριακής για την ομάδα του Κόντε και το 1-0 επί της Ουέστ Μπρομ ήταν η ένατη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Στις εφτά, με το μηδέν παθητικό! Ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι με την ουραγό Σάντερλαντ και μια νίκη ισοφαρίζει το απόλυτο ρεκόρ της Τσέλσι στην πρέμιερ λιγκ με 10 νίκες τη σεζόν 2005-06.

Η Άρσεναλ από την άλλη έδειξε χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή απέναντι στην Στόουκ με 3-1 και μάλιστα χωρίς να χρειαστούν τα γκολ του Αλέξις. Για 14 σερί παιχνίδια αήττητοι οι «Κανονέρηδες» (10 νίκες, 4 ισοπαλίες) και είναι οι μόνοι που ακολουθούν αυτή τη στιγμή τη Τσέλσι. Κερδίζει και ελπίζει δηλαδή.

Λίβερπουλ και Σίτι αντίθετα συνεχίζουν να προβληματίζουν. Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε, αν και προηγήθηκε, να κερδίσει την τραγική φέτος Ουέστ Χαμ μέσα στο «Άνφιλντ» αφού πάλι δέχθηκε δυο γκολ πολύ εύκολα και έμεινε στο 2-2. Η μηχανή μπροστά παράγει γκολ ακόμα και χωρίς Κουτίνιο αλλά πίσω δεν κόβεται σχεδόν τίποτα. Όταν δε είναι και ο Φιρμίνο εκτός παιχνίδιού δυσκολεύει η υπόθεση νίκη.

Για τη Σίτι δεν έχει και πολλά να σημειώσεις. Την πήρε παραμάζωμα η Λέστερ από το ξεκίνημα και ήρθε ένας πάτσος ξερογυριστός με 4-2. Δυο σερί ήττες δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τον Γκουαρδιόλα και απέναντι στην Ουότφορντ θα δείξει αν μπορεί να ανακάμψει. Τον πιέζουν ψηλά, οι αμυντικοί του κάνουν δώρα και ο ίδιος πρέπει να κοιτάξει μέσα του όπως είπε. Χωρίς Αγκουέρο θυμίζουμε στα επόμενα ματς.

Τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Γιουνάϊτετ βρήκε ένα γκολ απέναντι στην Τότεναμ και αυτή τη φορά το κράτησε για να νικήσει. Ήταν καλύτερη από τους «Πετεινούς» η ομάδα του Μουρίνιο και ειδικά ο Πογκμπά μπορούσε να σκοράρει. Έχει σχετικά καλό πρόγραμμα και ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα τώρα που δεν έχει και Europa.

Δείτε τη βαθμολογία (φώτο κάτω) και το πρόγραμμα Τρίτης και Τετάρτης (13-14/12)

Τρίτη 13/12

Μπόρνμουθ-Λέστερ 21:45

Έβρτον-Άρσεναλ 21:45 (Cytavision 1/HD)

Τετάρτη 14/12

Μίντλσμπρο-Λίβερπουλ 21:45 (Cytavision 2)

Σάντερλαντ-Τσέλσι 21:45

Ουέστ Χαμ-Μπέρνλι 21:45

Κρίσταλ Πάλας-Μαν. Γιουνάιτετ 22:00 (Cytavision 1/HD)

Μαν. Σίτι-Ουότφορντ 22:00

Στόουκ-Σαουθάμπτον 22:00

Τότεναμ-Χαλ 22:00

Ουέστ Μπρομ-Σουόνσι 22:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση