ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Εθνική Γυναικών κέρδισε τις εντυπώσεις

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Γυναικών παρά την τρίτη θέση στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μικρών Κρατών που έγινε στο Λουξεμβούργο μεταξύ 23-25 Ιουνίου. Τα «μωρά» του Πέτρου Πατσιά ανταποκρίθηκαν πλήρως πετυχαίνοντας δυο νίκες επί Νησιών Φαρόε την Παρασκευή στον πρώτο αγώνα και Σκωτίας το Σάββατο. Αντίθετα, χάσαμε από Λουξεμβούργο και Ισλανδία.

Ανασταλτικός παράγοντας για την Εθνική η κούραση αφού πέραν του βαρυφορτωμένου προγράμματος υπήρξε απίστευτη ταλαιπωρία την Πέμπτη στην πτήση για το Λουξεμβούργο με τετράωρη καθυστέρηση στη Βιέννη. Οι κοπέλες 15 περίπου ώρες μετά την άφιξη μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς αντιμετωπίζοντας τα Νησιά Φαρόε.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Πατσιάς μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος λέγοντας ότι οι διεθνείς ανταποκρίθηκαν πλήρως από τα μέσα Απριλίου οπότε και άρχισαν οι προπονήσεις  ενόψει των τριών διοργανώσεων δηλαδή: Β Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βαρσοβία που η Εθνική κατέκτησε την 5η θέση αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια όπως οι: Σερβία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία. Τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μικρών Κρατών με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ο κ. Πατσιάς είπε ότι ο μέσος όρος ηλικίας της Εθνικής που έπαιξε στη σάλα Coque στο Λουξεμβούργο ήταν τα 20 χρόνια γι΄αυτό «το μέλλον μας ανήκει».

Γεμάτο και το 2018

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, αλλά το 2018 έρχεται φουριόζο. Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης Νεανίδων και Γυναικών. Την ίδια ώρα υπάρχουν στο κάδρο και οι Μεσογειακοί Αγώνες της Ταραγόνα στην Ισπανία όπου η συμμετοχή εξαρτάται από την ΚΟΕ.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X