ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Non stop τα κορίτσια μας

Οι προκλήσεις για την Εθνική Γυναικών δεν σταματούν. Μετά τη μεγάλη επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο στους 17ους ΑΜΚΕ  που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στο Σαν Μαρίνο, αλλά και την αξιοπρεπέστατη παρουσία στον β προκριματικό όμιλο της Βαρσοβίας με την κατάκτηση της 5ης θέσης σειρά παίρνει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών στο Λουξεμβούργο. Οι αγώνες της τελικής φάσης  θα διεξαχθούν μεταξύ 23-25 Ιουνίου 2017.

Αντίπαλοι της ομάδας μας θα είναι οι Νήσοι Φαρόε, το Λουξεμβούργο, η Σκωτία και η Ισλανδία. Με βάση το πρόγραμμα που καταρτίστηκε από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία η Εθνική μας στις 23 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει στις 14:00 ώρα Κύπρου τις Νήσους Φαρόε και στις 20:00 το Λουξεμβούργο.

Ο προπονητής της Εθνικής Πέτρος Πατσιάς μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ παρατήρησε ότι η ομάδα μας στάθηκε περίφημα τόσο στους ΑΜΚΕ όσο και στο Παγκόσμιο και είναι πολύ ευχαριστημένος. Ο κ. Πατσιάς ανέφερε ότι πλέον ο στόχος είναι το χρυσό στο Λουξεμβούργο.

Η Εθνική θα επαναρχίσει προπονήσεις την Τετάρτη και θα συνεχίσει μέχρι την αναχώρηση για το Λουξεμβούργο. Στο «Μεγάλο Δουκάτο» η Εθνική θα έχει απουσίες αφού δεν θα την ενισχύσουν οι Βερόνικα Χουντίμα, Ιωάννα Λεωνίδου και Κατερίνα Ζακχαίου.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X