ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στα βαθιά οι Άνδρες - Τεστάρουν δυνάμεις με Φινλανδία

Στη μάχη του 6ου προκριματικού Ομίλου (δεύτερη φάση) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2018 ρίχνεται στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης 24ης Μαϊου 2017 η Εθνική ομάδα των Ανδρών. Πρώτη αντίπαλός μας στη σάλα Sport Hall for Indoor Games του Κάρλοβι Βάρι της Τσεχίας η Εθνική Φινλανδίας.

Η Εθνική βρίσκεται στην τσεχική πόλη από το πρωί της Τρίτης και ήδη ο προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στη σάλα όπου θα γίνουν οι αγώνες. Το εμπόδιο της Φινλανδίας θεωρείται υψηλό, αλλά η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Πασαδόροι: Οικονομίδης, Χριστοφή, Kεντρικοί: Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Σ. Πετρακκίδης, Χρυσοστόμου, Aκραίοι: Κοντός, Αποστόλου, Κνέζεβιτς, Διαγώνιοι: Ελευθερίου, Γεωργίου, Αχ. Πετρακκίδης. Λίμπερο: Αντωνίου, Παπαχριστοδούλου.

Tον αγώνα θα διαιτητεύσουν σύμφωνα με την CEV οι: Helena Geldof από την Ολλανδία και Ζsolt Μessofy από την Ουγγαρία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής στην Τσεχία είναι το εξής: Ισπανία (25 Μαϊου 21:00), Βόρειος Ιρλανδία (26 Μαϊου 18:30), Tσεχία (27 Μαϊου 18:30) και Σουηδία 28 Μαϊου 14:00).

Η πρώτη φορά πάλι στην Τσεχία
Η πρώτη συμμετοχή της Εθνικής σε όμιλο προκριματικής φάσης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήταν τον Ιανουάριο του 2014 όπου στην Τσεχία και πάλι στην πόλη Οπάβα αντιμετωπίσαμε μεταξύ 03-05 Ιανουαρίου αντιμετωπίσαμε τις Εθνικές Βουλγαρίας, Τσεχίας και Ολλανδίας χάνοντας και τα τρία παιχνίδια με 0-3 σετ.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση