ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήττα από Λουξεμβούργο

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα των Ανδρών μας στον δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας Ρεικιάβικ. Η ομάδα μας στην παρουσία 50 θεατών έχασε με 3-0 σετ και η προσπάθεια για το χρυσό μετάλλιο δυσκολεύει αφάνταστα.

Στο πρώτο σετ το Λουξεμβούργο ήταν μπροστά στο σκορ με 10-16 και 14-21 κερδίζοντας με 17-25 σε 23 λεπτά. Ο Ελλαδίτης Ομοσπονδιακός κόουτς Βαγγέλης Κουτουλέας άρχισε τον αγώνα με τους: Aλεξίου, Χριστοφή, Κνέζεβιτς, Παπαδόπουλο, Αποστόλου, Αχ. Πετρακκίδη και λίμπερο τον Αντωνίου.

Δεν τελειώσαμε το σετ

Η Εθνική ξεκίνησε με την ίδια εξάδα και το δεύτερο σετ. Στα αρχικά στάδια ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο με τους Λουξεμβούργιους να προηγούνται 06-08. Το σετ συνέχισε να είναι αμφίρροπο με την ομάδα του Μεγάλου Δουκάτου να διατηρεί σταθερό προβάδισμα 14-16. Η είσοδος των Γεωργίου και Παφίτη βοήθησε την Εθνική να προηγηθεί με 21-19. Οι Λουξεμβούργιοι ισοφάρισαν, η Εθνική πήρε εκ νέου προβάδισμα 23-21, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το σετ με συνέπεια μετά από μάχη 39 λεπτών να χάσουμε 31-33 και να μείνουμε πίσω στο σκορ 0-2 σετ.


Στο τρίτο σετ ο Βαγγέλης Κουτουλέας επέλεξε στην αρχική εξάδα τους: Xριστοφή, Παφίτη, Αποστόλου, Κνέζεβιτς, Αποστόλου, Γεωργίου και λίμπερο τον Αντωνίου. Παρά το γεγονός ότι η Εθνική προηγήθηκε 08-07, οι Λουξεμβούργιοι ξέφυγαν 12-08 κάτι που ανάγκασε τον κόουτς Κουτουλέα να πάρει τάιμ – άουτ. Με συνεχείς αλλαγές ο Ελλαδίτης κόουτς προσπαθούσε να γυρίσει το σετ αλλά οι Λουξεμβούργιοι διατηρούσαν σταθερό προβάδισμα 11-16, 13-19 με συνέπεια να χάσουμε 17-25 σε 13 λεπτά.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Daniel Apanowich από την Βόρειο Ιρλανδία και Philippe Enkerli από την Ελβετία.


Κορυφαίος σκόρερ για την Εθνική ήταν ο Αλεξίου με 10 πόντους. Στη βαθμολογία προηγείται το Λουξεμβούργο με δυο νίκες και ακολουθεί η Κύπρος με μια νίκη. Στον άλλο αγώνα του Σαββάτου 13 Μαϊου η Ισλανδία κέρδισε την Βόρεια Ιρλανδία με 3-0 σετ. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κύπριος διεθνής ρεφ Ανδρέας Δανιήλ.

ΠΡΟΣ (Β. ΚΟΥΤΟΥΛΕΑΣ): Πετρακκίδης, Χριστοφή, Αλεξίου, Κνέζεβιτς, Παπαδόπουλος, Αποστόλου – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Γεωργίου, Αδάμου, Χρυσοστόμου, Παφίτης.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ρουκίλκι, Μάρολντ, Λουξ, Λάεβερτ, Ζουιίτμπεργκ, Φούνκ – Λίμπερο: Nτε Κάστρο – ΑΛΛΑΓΕΣ: Μπράας, Γκατζίν.


Η Εθνική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή στις 20:30 απέναντι στην γηπεδούχο Ισλανδία.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X