ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρεμιέρα με την Β. Ιρλανδία

Με προπόνηση στη σάλα Laugardalshol του Ρεικιάβικ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μικρών Κρατών Ευρώπης θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Ανδρών ενόψει της πρεμιέρας της διοργάνωσης την Παρασκευή στις 20:30 ώρα Κύπρου απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία.

Η αποστολή της Εθνικής αναμένεται να φθάσει το απόγευμα της Πέμπτης στην ισλανδική πρωτεύουσα μέσω Λονδίνου και βασικός στόχος είναι η πρώτη νίκη απέναντι στους Βορειοιρλανδούς. Τον αγώνα της Παρασκευής θα διαιτητεύσουν οι Carel Ζuidberg από το Λουξεμβούργο και Σάεβαρ Μαρ Γκούντμουνσον από την Ισλανδία.

 Η  Εθνική θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 13 Μαϊου στις 18:00 ώρα Κύπρου το πολύ δυνατό Λουξεμβούργο και την Κυριακή 14 Μαϊου στις 20:30 στο φινάλε της διοργάνωσης την γηπεδούχο Ισλανδία σε ένα αγώνα που ίσως κρίνει το χρυσό.

Η παραδοξότητα του συστήματος

Οι αγώνες θα γίνουν με σύστημα pool – round και βαθμολογία, αλλά με ένα παράδοξο τρόπο.  Το χρυσό θα καταλήξει στην ομάδα που θα πετύχει τις περισσότερες νίκες και όχι αυτή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς.

Στην αποστολή που είναι  17μελής  συμμετέχουν οι: Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας, ο βοηθός προπονητής Παύλος Κωνσταντίνου και οι ακόλουθοι 12 πετοσφαιριστές:

1. Αχ. Πετρακκίδης (Διαγώνιος – Ομόνοια), 4. Κώστας Πέτρου(Ακραίος – Αναγέννηση Δερ.), 5. Αντώνης Χριστοφή (Πασαδόρος – Pokka ΑΕ Καραβά), 6. Δημήτρης Αποστόλου (Ακραίος – Ανόρθωσις), 7. Γαβριήλ Γεωργίου (Διαγώνιος – ΑΠΟΕΛ), 8. Κωνσταντίνος Παφίτης (Κεντρικός- Ομόνοια), 9. Βλάντο Κνέζεβιτς (Ακραίος – ΑΠΟΕΛ), 11. Χρίστος Παπαδόπουλος (Κεντρικός – Φοίνικας Σύρου), 12. Άγγελος Αλεξίου – Κεντρικός – Ομόνοια – Αρχηγός), 14. Αντώνης Αντωνίου (Λίμπερο – Green Air Παφιακός), 17. Κυριάκος Αδάμου (Ακραίος – Ομόνοια), 18. Ανδρέας Χρυσοστόμου (Πασαδόρος – Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα).

Συμμετέχει ακόμα ο φυσιοθεραπευτής Ι. Κτωρής και ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Δανιήλ ο οποίος θα διαιτητεύσει αγώνες και των τριών ημερών πλην της Εθνικής Κύπρου. Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Φραγκλίνος Ανδρέου.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση