ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η κλήση της Ανδρών

Ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των μαζεμένων υποχρεώσεων του 2017 συνεχίζεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στην πρώτη συγκέντρωση για το νέο έτος. Στην κλήση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα συγκαταλέγονται 36 πετοσφαιριστές.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ανά θέσεις αλλά από τις προπονήσεις της 14ης Ιανουαρίου 2017 θα απουσιάσουν οι διεθνείς πετοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας λόγω του μεταξύ τους αγώνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 20:00 στο «Λευκόθεο».

Συνολικά στην κλήση συμπεριλαμβάνονται οι: Kνέζεβιτς Βλ., Κοντός Γ., Σαββίδης Αυγ., Σπύρου Ανδρ., Χρυσοστόμου Π., Στρουγκάρεβιτς Μ. (Ανόρθωσις), Πετρακκίδης Αχ., Πετρακκίδης Σωτ., Αποστόλου Δ., Αλεξίου Αγγ., Παφίτης Κ., Αδάμου Κ., Παπαχριστοδούλου Μ. (Ομόνοια), Προδρόμου Χρ. Σιαπάνης Σωτ., Χρυσοστόμου Ανδρ, Ζηκάκης Γ. Σαββίδης Ανδρ., Βαρνάβα Αντ. (Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα), Οικονομίδης Ανθ., Ευσταθίου Κ., Χρυσοστόμου Γ. , Αντωνίου Αντ. (Παφιακός), Ελευθερίου Ν., Χριστοδούλου Χρ., Πέτρου Κ. (Αναγέννηση Δ.), Γεωργίου Γαβρ., Κολάς Ν., Παντελή Π. (ΑΠΟΕΛ), Χριστοφή Αντ, Χαριδήμου Στ. Αντωνιάδης Χρ. (Pokka ΑΕ Καραβά), Αγαθοκλέους Μίνως (Wessex), Αναστασιάδης James (Hawaii), Αναατασιάδης Αλέξανδρος (Long Beach) και Παπαδόπουλος Χρ. (Φοίνικας Σύρου)

Σημειώνεται ότι οι αδελφοί Ανααστασιάδη, ο Χρ. Παπαδόπουλος και ο Αγαθόκλεους θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της Προεθνικής μετά τη λήξη των υποχρεώσεών τους σε ΗΠΑ, Ελλάδα και Αγγλία αντίστοιχα.

Ο κύκλος των αγώνων της Εθνικής θα αρχίσει το διάστημα 11-15 Μαϊου με την τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης στην Ισλανδία. Η μεγάλη πρόκληση για την Εθνική είναι η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Τσεχία μεταξύ 23-28 Μαϊου με αντιπάλους τις: Τσεχία, Σουηδία, Φινλανδία, Ισπανία και Βόρειο Ιρλανδία. Εξάλλου, του γεμάτου εικοσαήμερου θα ολοκληρωθεί στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν μεταξύ 29 Μαϊου -03 Ιουνίου 2017 στο Σαν Μαρίνο.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση