ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον τελικό του Πανελληνίου η Ενόπλων

Κέρδισε την ομάδα της Πυροσβεστικής με 3-2

Η Εθνική Ενόπλων βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων που διεξάγεται στο Κερατσίνι. Η ομάδα μας κέρδισε στον ημιτελικό την ομάδα της Πυροσβεστικής μετά από συγκλονιστικό αγώνα με 3-2 σετ.

Τα παιδιά του Βαγγέλη Κουτουλέα κατέθεσαν ψυχή και κέρδισαν μια ομάδα που στελεχώνεται από σπουδαίους Έλληνες παίκτες με θητεία στην Εθνική Ελλάδας και την Volleyleague όπως Χατζηαντωνίου, Λάππας, Μπάεφ και Βούρας.

Στο πρώτο σετ η Εθνική μετά από συγκλονιστικό αγώνα  έχασε με 24-26. Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους διεθνείς οι οποίοι παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ κέρδισαν με 25-23 και 25-15 ανατρέποντας τα δεδομένα και προηγήθηκαν με 2-1. Η ομάδα της Πυροσβεστικής μετά από μάχη κέρδισε το  τέταρτο σετ με 25-23 και ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ όπου η ομάδα μας δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο κερδίζοντας με 15-08. Ταυτόχρονα πήρε και την πρόκριση στον τελικό της Παρασκευής.

Β. Κουτουλέας: «Σπουδαία επιτυχία»
Αμέσως μετά τον αγώνα ο προπονητής της Εθνικής μας Βαγγέλης Κουτουλέας μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε: «Η πρόκριση στον τελικό αποτελεί σπουδαία επιτυχία. Κερδίσαμε μια ομάδα με παίκτες εγνωσμένης αξίας παίζοντας εξαιρετικά. Το σημαντικό πάνω από όλα είναι ότι κερδίσαμε το θαυμασμό όλων εδώ στο Κερατσίνι, αφού η ομάδα μας αποτελείται από 19χρονα παιδιά».

Στον ημιτελικό ο Ελλαδίτης κόουτς χρησιμοποίησε τους: Σωτηρίου, Αθανασίου, Χαριδήμου, Στρουγκάρεβιτς, Ζορπής, Ελευθερίου – Λίμπερο: Παρλάς, Χρίστου – Αλλαγές: Σ. Χριστοδούλου, Παναγίδης.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση