ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εντυπωσιακή η Εθνική Ενόπλων

Εντυπωσιάζει η Εθνική Ενόπλων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων που διεξάγεται στο Κερατσίνι. Η ομάδα του Βαγγέλη Κουτουλέα κέρδισε την Τετάρτη την ομάδα του Λιμενικού με 3-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Πέμπτης.

Η Εθνική μας έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κυριάρχησε πλήρως μετά το πρώτο σετ. Η ομάδα του Λιμενικού που είναι στελεχωμένη με έμπειρους παίκτες με παρουσία στη Volleyleague κέρδισε το πρώτο σετ με 22-25 αλλά ακολούθως οι παίκτες μας πήραν τα ηνία.

Τα άλλα τρία σετ οι πετοσφαιριστές μας τα κέρδισαν με 25-20, 25-21 και 25-18 παίρνοντας τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στα ημιτελικά. Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 09:30 το πρωί η Εθνική μας  θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Πυροσβεστικής. Στην ομάδα αυτή αγωνίζονται οι διεθνείς Ελλαδίτες πετοσφαιριστές Λάππας, Στεφάνου και Μπάεφ.

Στο σημερινό αγώνα ο κ. Κουτουλέας προέβη σε μικρότερο ροτέισον σε σχέση με τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στο Στρατό Ξηράς. Η Εθνική έπαιξε με τους:  Σωτηρίου, Χαριδήμου, Ελευθερίου, Στρουγκάρεβιτς, Χριστοδούλου, Αθανασίου – Λίμπερο: Παρλάς: Αλλαγές: Αδάμου, Χρίστου, Ζορπής.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση