ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σας περιμένουμε στο γήπεδο»

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι ο τελευταίος της χρονιάς για το τμήμα πετόσφαιρας γυναικών της Ανόρθωσης αλλά και ο πιο σημαντικός αφού πρόκειται για τελικό κυπέλλου.

Από το τμήμα, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. 

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, και σε κάθε ομάδα έχουν δοθεί 300 εισιτήρια. Η προπώληση των εισιτηρίων της Ανόρθωσης, έχει ήδη ξεκινήσει στο Θεμιστόκλειο για την Λεμεσό (δρόμος Νέου Νοσοκομείου), και στο περίπτερο «Στέφανος» στην λεωφόρο Σταυρού για την Λευκωσία. Η τιμή τους έχει οριστεί από την ΚΟΠΕ στα 10 ευρώ, και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα αναπτυξιακά της Πρωταθλήματα. Στο γήπεδο την ώρα του αγώνα ΔΕΝ θα υπάρχουν ανοιχτά ταμεία, γι αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους από τα σημεία προπώλησης, τουλάχιστον μέχρι τις 4μμ της Παρασκευής.

Ο κάτοχος κάθε εισιτηρίου, θα πρέπει να αναγράψει στον ειδικό χώρο το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της ταυτότητας του, την οποία και θα φέρει μαζί του στο γήπεδο. Θα υπάρχει έλεγχος ταυτοποίησης στις εισόδους, και παρουσία αστυνομικής δύναμης  για σκοπούς διατήρησης της τάξης και ασφάλειας των φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα χρησιμοποιήσουν την κερκίδα και τις εισόδους που βρίσκονται στην βόρεια πλευρά του γηπέδου.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να στηρίξουμε τις κοπέλες μας, στον τελευταίο και πιο δύσκολο αγώνα της χρονιάς».

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση