ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καθάρισε και βλέπει τελικό

Η Ανόρθωσις «καθάρισε» εύκολα τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κερδίζοντας στο Αθλητικό Κέντρο ΑΤΙ το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σε μια ώρα. Η «Μεγάλη Κυρία» στον επαναληπτικό που είναι ορισμένος την ερχόμενη Τρίτη στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου προκρίνεται στον τελικό και με ήττα 2-3. Το ΘΟΙ θα διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ εφόσον κερδίσει με 3-0 ή 3-1.

Οι παίκτριες του Μπόσκοβιτς το είπαν και το έκαναν. Μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και κέρδισαν με 25-10 και 25-15 κάνοντας μέσα σε 42 λεπτά το 2-0 που για ένα ημιτελικό «μετρά». Η ομάδα του ΘΟΙ αιφνιδιάστηκε και γρήγορα – γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ και στα δυο σετ.

Η Ανόρθωσις ήταν στη μέρα της και συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο τρίτο σετ το οποίο πήρε με 25-10 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Σταυρινίδου, Κακουρή, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς – Λίιμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κόρντουν, Χριστοπούλου.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου –Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές: Χρίστου, Τζιανουδάκη, Χρυσάνθου.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση