ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήραν κούπα τα κορίτσια

Πρωταθλήτρια Κύπρου στην κατηγορία Νεανίδων στην πετόσφαιρα αναδείχθηκε η Ανόρθωση και η επίσημη σελίδα στο fb του τμήματος καταγράφει το γεγονός.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα Νεανίδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ήθελε νίκη με 3-0 σετ απέναντι στον Παφιακό για να στεφθεί και μαθηματικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΥΠΡΙΟΥ, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος. Σοβαρά και πειθαρχημένα τα κορίτσια του Μιχάλη Φωτίου, πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη φετινή περίοδο κι έφτασαν πανηγυρικά στην κατάκτηση του τίτλου, αφού επικράτησαν με 3-0 σετ και μάλιστα με σχετική άνεση.

Τόσο μεγάλη ήταν η δίψα τους για μία καθαρή νίκη, που στο πρώτο σετ επιβλήθηκαν με το εκπληκτικό 25-4! Δόθηκε έτσι η δυνατότητα στον Μιχάλη Φωτίου να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριές του, οι οποίες επιβλήθηκαν και στα δύο επόμενα σετ με 25-16 και 25-13. Αυτή ήταν η 12η νίκη των Νεανίδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου σε 12 αγώνες και ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων στις τελευταίες δύο αγωνιστικές ανακηρύχθηκαν πρωταθλήτριες. Η επίσημη στέψη και η απονομή των επάθλων θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ η ώρα 12:30, στο Γήπεδο του ΑΤΙ, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Απέναντι στον Παφιακό, ο προπονητής μας Μιχάλης Φωτίου χρησιμοποίησε τις ακόλουθες παίκτριες: Ελένη Κολοκοτρώνη, Γεωργία Κωνσταντίνου, Ελένη Κακουρή, Γεωργία Σταυρινίδου, Μαρκέλα Παπαγεωργίου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Βασιλεία Κωνσταντίνου (λίμπερο), Τζορτζίνα Κορτούν, Θάλεια Χριστοπούλου, Αίγλη Ευγενίου, Μελίνα Λοΐζίδου και Ανδρομάχη Σαββίδου».

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση