ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην τετράδα η Ανόρθωση(pics)

Την πιο «γλυκιά» της ήττα τη φετινή χρονιά γνώρισε την Τρίτη η Ανόρθωσις. Στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας έχασε από την Τεχνοοικία ΑΕΚ στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΤΙ με 2-3 σετ αλλά πέρασε στα ημιτελικά με συνολική βαθμολογία 04-02 και σετ 05-04. Η «Μεγάλη Κυρία» στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το ΘΟΙ Αυγόρου.

Με στόχο να πάρει ψυχολογία και να ανατρέψει τα δεδομένα μπήκε η Τεχνοοικία ΑΕΚ στον αγώνα. Μετά από ένα σκληρό σετ οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν με 20-25 προηγήθηκαν 0-1 και μπήκαν στο κόλπο της πρόκρισης. Η Ανόρθωσις προσπάθησε, μπορούσε να κερδίσει αλλά οι Λαρνακείς φάνηκαν καλύτερες στα κρίσιμα σημεία.

Απίστευτη εξέλιξη είχε το δεύτερο σετ αφού έγινε πραγματικό ντέρμπι με την Ανόρθωση να κερδίζει στους έξτρα πόντους με 27-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον αγώνα. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν υστέρησε, έπαιξε στα ίσα τον αντίπαλό της αλλά δεν τα κατάφερε. Το 1-1 διαμόρφωσε νέα δεδομένα στο σετ.

«Χρυσό» σετ για την Ανόρθωση

Η παλληκαρήσια κατάκτηση του τρίτου σετ έδωσε «φτερά» στις πετοσφαιρίστριες της Ανόρθωσης που παίζοντας καλύτερα στο τρίτο σετ κέρδισαν με 25-21 ανέτρεψαν τα δεδομένα, προηγήθηκαν με 2-1 και ταυτόχρονα πήραν την πρόκριση για τους ημιτελικούς. Στο κρισιμότερο σετ οι «κιτρινοπράσινες» δεν κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να το πάρουν.

Η πρόκριση έφερε και τη χαλάρωση για την Ανόρθωση με συνέπεια να το εκμεταλλευτεί πλήρως η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Η ομάδα του Χάλοζι που έδειξε αποφασισμένη να μην χάσει έτσι εύκολα κέρδισε το σετ με 13-25 και ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2.

Στο τάι – μπρέικ μετά από ωραίο αγώνα η Τεχνοοικία ΑΕΚ πήρε τη νίκη γοήτρου με 10-15 και τον αγώνα με 2-3 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(A. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Μπρατούνχινα – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κακουρή, Κωνσταντίνου.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (Λ. ΧΑΛΟΖΙ): Χαραλάμπους, Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Μουντρίτσκαγια, Ντούγκαν – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Λίμπερο: Καπιτανή.

Ο προημιτελικός Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Αναγέννηση Δερύνειας θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο «Λευκόθεο». Εξάλλου, το Σάββατο θα γίνει ο επαναληπτικός μεταξύ BetOnAlfa ΑΕΛ – Sabbianco Απόλλων στο «Νίκος Σολωμονίδης».

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X