ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρδισε, ανέβηκε κορυφή και περιμένει

 

Η BetOnAlfa ΑΕΛ δούλεψε αρκετά καλά σε όλους τους τομείς στο πρώτο σετ, έφερε τον αγώνα στα μέτρα της κερδίζοντας με 25-18 σε 20 λεπτά ανοίγοντας το σκορ. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ σε κάποιο στάδιο δεν ακολούθησε στο σκορ και έχασε το σετ.

Φοβερή μάχη
Πραγματικό ντέρμπι ήταν το δεύτερο σετ με υπαίτια την «κιτρινοπράσινη» ομάδα του Χόλοσι. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ διορθώνοντας όλα τα λάθη του πρώτου σετ. Με τη σειρά τους οι «γαλαζοκίτρινες» προσπάθησαν να πάρουν το δεύτερο σετ και να εξασφαλίσουν σαφές προβάδισμα. Μετά από ωραίο αγώνα η Τεχνοοικία ΑΕΚ πήρε τους κρίσιμους πόντους κέρδισε το σετ με 22-25 σε 30 λεπτά και ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1.

Σε κομβικό σημείο
Το τρίτο σετ ήταν κομβικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού κυρίως στο θέμα ψυχολογίας. Η ομάδα του Ινδοφινλανδού κόουτς Σ. Ράμντου ανέβηκε και κατόρθωσε να βρει τις λύσεις που απαιτούνταν για να το κερδίσει 25-19 σε 25 λεπτά και να προηγηθεί με 2-1. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν συνέχισε στο ίδιο μοτίβο όπως στο δεύτερο σετ και δέχθηκε δεύτερο «χτύπημα».

Θύμισε το δεύτερο σετ
Τα πάντα θα κρίνονταν στη συνέχεια και ειδικότερα στο τέταρτο σετ. Το θέαμα που πρόσφεραν οι δυο ομάδες ήταν μια «φωτοτυπία» του δεύτερου σετ αλλά με την BetOnAlfa ΑΕΛ να κερδίζει 25-22 σε 31 λεπτά και να κερδίζει τον αγώνα με 3-1. Οι Λαρνακείς πάλεψαν πολύ αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες.

BetOnAlfa ΑΕΛ(Σ. ΡΑΜΝΤΟΥ): Ριαλά, Mάγκντιτς, Σκίμπα, Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριφούνοβιτς – Λίμπερο: Στεφάνου. Αλλαγές: Σταύρου, Αριστείδου,Κωνσταντινίδου, Ταλιαδώρου.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Κέζου, Μουντρίσκαγια, Ντούγκαν, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Στυλιανού.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Aνδρέας Κωνσταντινίδης και Ανδρέας Δανιήλ.

Συνέχεια την Τρίτη
Ο δεύτερος αγώνας για τον Όμιλο 1-4 μεταξύ Ανόρθωσης – Sabbianco Απόλλωνα Θα διεξαχθεί την Τρίτη 04 Απριλίου στις 20:00. Tην ίδια ημέρα στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στις 20:30 θα γίνει ο αγώνας Ολυμπιάδα Ν. – Αναγέννηση Δ. για τον Όμιλο 5-8. Για τον ίδιο Όμιλο το ΘΟΙ Αυγόρου παίρνει τους βαθμούς άνευ αγώνα μετά την αποχώρηση της Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου.

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X