ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Περίπατος» στη Λάρνακα

Εντυπωσιακή η BetOnAlfa ΑΕΛ πέρασε από το «Κίτιον» κερδίζοντας την Τεχνοοικίια ΑΕΚ με 0-3 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 βαθμούς. Ταυτόχρονα, αύξησε στους έξι τη διαφορά από τις Λαρνακείς που είναι τρίτες με 36.

Μεγάλο ντέρμπι παίχθηκε στο «Κίτιον» στο πρώτο  σετ ανάμεσα σε δυο ομάδες που κυνήγησαν με πείσμα το προβάδισμα. Η BetOnAlfa ΑΕΛ βρήκε λύσεις και πήρε το σετ με 23-25 κάνοντας ταυτοχρόνως το 0-1.

Στο δεύτερο σετ η BetOnAlfa ΑΕΛ  άρχισε καλύτερα και προηγήθηκε με 08-12. Στο σημείο εκείνο οι Λαρνακείς αντέδρασαν καιι με τις Χαραλάμπους, Ντουντνίκοβα ισοφάρισαν 17-17. Οι «γαλαζοκίτρινες» αντέδρασαν και χάρις την άνοδο της Παύλου (σ.σ. πήγε πολύ καλά στο σερβίς), αλλά και το μπλοκ πήρε το σετ με 19-25 γράφοντας το 0-2.

Οι Λεμεσιανές μπήκαν καλύτερα και στο τρίτο σετ γι’αυτό και προηγήθηκαν με 06-08. Η ομάδα του Ράμντου συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και αύξησε σε 11-16. Η BetOnAlfa ΑΕΛ που αντιμετώπισε αποτελεσματικά την Μουντρίτσκαγια προηγήθηκαν με 14-21 για να κερδίσουν το σετ με 17 -25 και τον αγώνα με 0-3 σετ σε 1 ώρα και 15 λεπτά.

ΤΕΧΝΟΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ):Ιωάννου, Ντούγκαν, Στυλιανού, Μουντρίτσκαγια, Ντουντνίκοβα, Χαραλάμπους, Λίμπερο: Μοσφιλιώτη, Καπιτανή. – Αλλαγές:  Τσαγγαρίδου.

BetOnAlfa ΑΕΛ(Σ. ΡΑΜΝΤΟΥ): Ριαλά, Μάγκντιτς, Σκίμπα, Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριφούνοβιτς – Λίμπερο: Αγγελοπούλου, Στεφάνου. – Αλλαγές: Σταύρου, Κωνσταντινίδου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X