ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διπλό κορυφής

Η BetOnAlfa ΑΕΛ μεταμορφώθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας σπουδαίο διπλό στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ με 0-3 επί της «Μεγάλης Κυρίας». Οι «γαλαζοκίτρινες» που επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις ήττες (από Νασατέλ και Sabbianco Απόλλων)  κράτησαν την κορυφή με 39 βαθμούς, ενώ η Ανόρθωσις παρέμεινε τέταρτη με 31.

«Κλειστό» ήταν το πρώτο σετ και οι δυο ομάδες πάλεψαν για την κατάκτησή του. Η BetOnAlfa ΑΕΛ κατόρθωσε να φανεί πιο ψύχραιμη και να πάρει το σετ με 23-25 κάνοντας το 0-1.

Εντυπωσιακή ήταν η BetOnAlfa ΑΕΛ στο δεύτερο σετ και δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης. Παίζοντας ορθόδοξο βόλεϊ οι «γαλαζοκίτρινες» κέρδισαν με 10-25 και έκαναν το 0-2. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν έπαιξε με βάση τις δυνατότητές της.

Το τρίτο σετ επιβεβαίωσε την κυριαρχία της Λεμεσιανής ομάδας που διατηρώντας σταθερή απόδοση κέρδισε με 18-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 0-3 σετ. Η Ανόρθωσις προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι και πλέον βλέπει τους επόμενους αγώνες.


ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(A.ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Οικονομίδου,  Mπρατούνχμα, Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: E. Κολοκοτρώνη, Κακουρή, Κωνσταντίνου.

BetOnAlfa ΑΕΛ: Σκίμπα, Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριφούνοβιτς, Κωνστσντινίδου, Μάγκντιτς – Λίμπερο: Αγγελοπούλου – Αλλαγές: Σταύρου, Κωνσταντίνου, Ριαλά.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση