ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και για τη Δέσποινα (vid)

Να κερδίσουν και να αφιερώσουν αυτή τη νίκη στην άτυχη αρχηγό Δέσποινα, αλλά και στον κόσμο της ομάδας, θέλουν στην πετοσφαιρική ΑΕΛ όπως τονίζουν μέσω και βίντεο.

Αναλυτικά:

«Δείτε δηλώσεις από τον πρόεδρο της ομάδας μας Παντελή Χριστοδούλου (Jerrys) για το παιχνίδι στην Σλοβακία με την BVK Bratislava. Δηλώνει αισιόδοξος για την νίκη όπου πρώτα ο θεός και με το καλό έρθει θα την αφιερώσει στη μεγάλη άτυχη και αρχηγό της ομάδας Δέσποινα Κωνσταντίνου, και μετά σε αυτόν τον υπέροχο μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ γιατί από την πρώτη στιγμή έχει αγκαλιάσει την BetOnAlfa ΑΕΛ και την τεράστια προσπάθεια που άρχισε από το καλοκαίρι, με απώτερο σκοπό την μεγάλη επιστροφή της Βασίλισσας στον Θρόνο της και στέλνει ένα τεράστιο ευχαριστώ.

Επίσης δηλώσεις κάνουν και ο προπονητής της ομάδας Στέργιος Φραγκίσκου, η νυν αρχηγός Σάντρα Παύλου εκ μέρους όλων των παικτριών και στέλνουν δύο μυνήματα. Πρώτο είναι το σύνθημα της νίκης και το δεύτερο και σημαντικότερο ως ένα δείγμα γραφής το τι κλίμα επικρατή στα αποδυτήρια, το ένας για όλους και όλοι για έναν σαν μια οικογένεια και που δεν είναι άλλο από την ευχή να επιστρέψει πίσω στα παρκέ το συντομότερο δυνατό γερή δυνατή, η αρχηγός τους η Δέσποινα και δίνουν την
υπόσχεση νίκης όπου και θα της την αφιερώσουν».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X