ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει να τελειώσει την πρόκριση στη Σλοβακία(vid)

Με στόχο να ολοκληρώσει ότι άρχισε στη Λεμεσό στις 15 Δεκεμβρίου 2016 και να περάσει στην οκτάδα του Cev Challenge Cup Γυναικών η BetOnAlfa ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 19:00 ώρα Κύπρου την 1. BVK Bratislava στη σάλα Sport Ηall Sou Komecheho στην πόλη Pezinok. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα η BetonAlfa ΑΕΛ κέρδισε με 3-0 σετ.

Πλέον στη Σλοβακία η BetonAlfa ΑΕΛ αναζητεί νίκη, ενώ προκρίνεται απευθείας χωρίς το «χρυσό» σετ και εάν χάσει με 2-3 σετ. Στη Σλοβακία οι «γαλαζοκίτρινες» βρίσκονται από την Τρίτη το βράδυ και θα προπονηθούν την Τετάρτη και το πρωί της Πέμπτης. Μάλιστα, η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί στη σάλα  Sport Ηall Sou Komecheho.

Χωρίς τη Δέσποινα – μέσα οι νέες
Ο Στέργιος Φραγκέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του την τραυματία Δέσποινα Κωνσταντίνου που δεν ταξίδεψε στη Σλοβακία, αλλά στο ροτέισον εντάχθηκαν οι τρεις  νέες μεταγραφές. Η λίμπερο Έβελιν Στεφάνου που μεταγράφηκε από τον Sabbianco Απόλλων και οι δυο ξένες  η Βουλγάρα πασαδόρος Β. Μπόσκοβα και η Σέρβα  κεντρικός Βέσνα Γιοβάνοβιτς.

Στη Σλοβακία ταξίδεψαν οι Στ. Κωνσταντινίδου, Μ. Αριστείδου, Στ. Κωνσταντίνου, Αρτ. Σταύρου, Σ. Παύλου, Μ. Αγγελοπούλου, Εκ. Ριπνάγια, Β. Ριαλά, Μ. Μάγκντιτς, Σ. Τριφούνοβιτς, Α. Ταλιαδώρου, Β. Μπόσκοβα, Β. Γιοβάνοβιτς Και Ε. Στεφάνου.

Η ομάδα της 1. BVK Bratislava με βάση τη Cev παρατάσσεται με τις: A. Τρας, Ρ. Χουντέκοβα, Μ. Τζακοντνίσκα, Ρ. Στάνκοβα, Μ. Καντράκοβα, Μ. Τουρσίκοβα, Σκ. Τζάνκοβα, Λ. Οβέτζοβα, Ντ. Ραμάτζοβα, Ζ. Πίσεσνα, Κρ. Μασταλίροβα, Σ. Τζιτζανίκοβα.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Agnes Βatkai Katona (Ουγγαρία) και  Angel Romero Martinez (Ισπανία).

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X