ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν υπάρχουν λόγια»

Αποθεώνει τον κόσμο της η BetonAlpha ΑΕΛ για την παρουσία του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά: 

«ΑΕΛΙΣΤΑ,

δεν υπάρχουν λόγια να σε ευχαριστήσουμε για την παρουσία σου στο Ν.Σολομωνίδης την Πεμπτη το βράδυ! Για δύο και πλέον ώρες το παρελθόν έγινε παρόν και το κλειστό ξύπνησε θύμισες των προηγούμενων χρόνων!

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο των παιδιών της ΘΥΡΑΣ 3 που δεν σταμάτησαν λεπτό να σπρώχνουν τις πετοσφαιρίστριες μας σε μια μεγαλειώδη ευρωπαική νίκη! Το πίστεψαν, το πιστέψαμε, έγινε πραγματικότητα.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της ομάδας μας στο πρώτο σετ. Η ομάδα μας έλεγξε από την αρχή τον αγώνα, προηγήθηκε 10-09 και στη συνέχεια εξασφάλισε διαφορά πέντε πόντων 16-11, αφού όλα δούλευαν στην εντέλεια. Την ίδια ώρα οι Σλοβάκες έδειχναν αιφνιδιασμένες από το πάθος τόσο των κοριτσιών μας αλλά και των λεόντων στις κερκίδες . Οι «γαλαζοκίτρινες» κατόρθωσαν να σταματήσουν το δυνατό σημείο της Bratislava δηλαδή την επίθεση, ενώ αντιμετώπισαν το ισχυρό τους μπλοκ. Διατήρησαν το προβάδισμα 19-16 και 23-19 σε καθοριστικό σημείο του πρώτου σετ. Οι Σλοβάκες όμως επανήλθαν μείωσαν σε 24-22, αλλά η ομάδα μας άντεξε και πήρε τον πολυπόθητο πόντο κερδίζοντας το σετ με 25-22 σε 30 λεπτά.

Αποφασισμένη για όλα μπήκε η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου και στο δεύτερο σετ. Το αρχικό 3-0 έδωσε «φτερά» στην ομάδα μας η οποία έχοντας κατά νου να σταματήσει το επιθετικό παιχνίδι της BVK προηγήθηκε με 12-07. Οι λιονταρίνες μας στη συνέχεια έπαιξαν εντυπωσιακό βόλεϊ και προηγήθηκαν με 16-07 και 17-09 αιφνιδιάζοντας τις Σλοβάκες. Η BVK έκανε μια προσπάθεια να μειώσει (17-11), αλλά η BetOnAlfa ΑΕΛ βρήκε τρόπο να διατηρείται στην πρωτοπορία 19-15.

Οι πετοσφαιρίστριες μας με τη καθοδήγηση του κ.Φραγκέσκου βρήκαν τα πατήματά τους και αύξησαν εκ νέου τη διαφορά στους επτά πόντους 22-15. Η ομάδα μας παρά τη σθεναρή αντίδραση των Σλοβάκων (σ.σ. μείωσαν σε 24-21) κατάφερε να κερδίσει το σετ με 25-22 και να προηγηθεί με 2-0 σετ σε 27 λεπτά.

Ανταγωνιστικό ήταν το παιχνίδι στην έναρξη του τρίτου σετ, αφού η BVK προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο, η BetOnAlfa μετά το αρχικό 3-3 κρατούσε τα ηνία του αγώνα 08-07 έστω οριακά. Με σερί 03-04 οι Σλοβάκες προηγήθηκαν με 10-11 και έδωσαν άλλη τροπή στον αγώνα.

Ωστόσο οι κοπέλες μας κατόρθωσαν να ελέγξουν ξανά τον αγώνα και να προηγηθούν με 18-15, κάνοντας σερί με νταμπλ – σκορ 08-04. Σημαντικός παράγοντας στην αλλαγή του σκηνικού το γεγονός ότι οι «γαλαζοκίτρινες» βρήκαν τρόπο να σπάσουν το μπλοκ των Σλοβάκων. Τα πάντα πλέον είχαν πάρει το δρόμο τους. Οι γαλαζοκίτρινες αφού ‘μέθυσαν’, ‘έγραψαν στιχάκι’ και ολοκλήρωσαν το σετ με 25-18, τον αγώνα με 3-0 σετ, φτάνοντας σε μια σπουδαία ευρωπαική νίκη.

Πλέον στον επαναληπτικό της 12ης Ιανουαρίου η ομάδα μας χρειάζεται νίκη ή ήττα με 3-2 σετ για να περάσει στη φάση των 16 του CEV Challenge Cup. Σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 η πρόκριση θα κριθεί σε golden set.

BetONalfa ΑΕΛ(ΣΤ.ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ):Κωνσταντινίδου, Παύλου, Ripnaya, Κωνσταντίνου, Magdic, Trivunovic – Λίμπερο: Αγγελοπούλου. – Αλλαγές: Κωνσταντίνου».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X