ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μεγάλο διπλό Κυρίας!(pics)

Τη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι στιγμής πέτυχε την Τρίτη η Ανόρθωσις η οποία μέσα στη Λεμεσό κέρδισε την BetOnAlfa ΑΕΛ με 2-3 σετ και έδειξε ότι είναι ομάδα τίτλου. Η BetOnAlfa ΑΕΛ δέχθηκε την πρώτη της ήττα φέτος, αλλά πήρε ένα πολύτιμο βαθμό.

«Κυανόλευκο» ήταν το πρώτο σετ. Η Ανόρθωσις με την αύρα των προηγούμενων εμφανίσεών της ήταν κυρίαρχη και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της. Αφού πήρε διαφορά κέρδισε το σετ με 16-25 και έβαλε δύσκολα στις πρωτοπόρες. Η BetOnAlfa ΑΕΛ δεν βρήκε λύσεις και υστέρησε.

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η η BetOnAlfa ΑΕΛ την Ανόρθωση στο δεύτερο σετ. Οι «γαλαζοκίτρινες» θύμισαν τον καλό τους εαυτό και εκμηδενίζοντας τα λάθη του πρώτου σετ έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Συνέπεια τούτου ήταν να πάρουν διαφορά που τους επέτρεψε να παίξουν άνετα και να κερδίσουν το σετ με 25-16 ισοφαρίζοντας τον αγώνα. Η ομάδα του Μπόσκοβιτς (Ανόρθωσις) ήταν μέτρια και έχασε φυσιολογικά το σετ.

Το νικηφόρο δεύτερο σετ έδωσε «φτερά» στην BetOnAlfa ΑΕΛ η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο τρίτο και το πήρε άνετα με 25-13 ανατρέποντας το σκορ (0-1 σε 1-2).  Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου χρησιμοποίησε στο απόλυτο τα όπλα της και πήρε με άνεση το σετ. Η νεανική ομάδα της Ανόρθωσης επηρεάστηκε ψυχολογικά από την τροπή του σετ, αλλά και τα λάθη.

H Ανόρθωσις δεν τα παράτησε και επέστρεψε στο τέταρτο σετ. Θυμίζοντας την εμφάνιση του πρώτου έπαιξε πολύ ωραίο βόλεϊ και ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2 οδηγώντας τον στο ται – μπρεικ. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε με 16-25 την ίδια ώρα που η BetOnAlfa  ΑΕΛ χαλάρωσε επικίνδυνα μετά το 2-1 και το πλήρωσε. Το μεγάλο ντέρμπι οδηγήθηκε στην «ρώσικη ρουλέτα» του βόλεϊ.

To τάι μπρέικ ήταν εντυπωσιακό. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα και ο αγώνας καθήλωσε τους θεατές. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα και μοιραία το παιχνίδι κρίθηκε στους έξτρα πόντους. Η Ανόρθωσις  απέφυγε τα λάθη στα τελικά στάδια και πήρε το σετ με 15-17 και τη μεγάλη νίκη με 2-3 μέσα στη Λεμεσό.

BetOnAlfa ΑΕΛ(Στ. Φραγκέσκου): Κωνσταντίνου, Τριβούνοβιτς, Κωνσταντινίδου, Μάγκντιτς, Ριπνάγια, Παύλου – Λίμπερο: Αγγελοπούλου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(A. Μπόσκοβιτς): Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ε. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση