ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλο ματς στη Λεμεσό

Όλα τα βλέμματα στην 8η (1η του Β' γύρου) αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας στρέφονται στο γήπεδο της ΑΕΛ όπου η πρωτοπόρος και αήττητη με 21 βαθμούς BetOnAlfa ΑΕΛ υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος Ανόρθωση. Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη και θα αρχίσει στις 20:00. To πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής περιλαμβάνει άλλους τρεις ενδιαφέροντες αγώνες.

Γήπ. ΑΕΛ: BetOnAlfa ΑΕΛ - Ανόρθωσις (20:00)
Το παιχνίδι BetOnAlfa ΑΕΛ - Ανόρθωσις αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου (BetOnAlfa ΑΕΛ) κάνει εντυπωσιακή πορεία ενώ η ομάδα του Σέρβου Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς (Ανόρθωσις) μετά την ήττα που δέχθηκε στην πρεμιέρα από την αντίπαλό της … δεν κοίταξε πίσω και ίσως είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα δώσει ώθηση στις δυο ομάδες. Νίκη της BetOnAlfa ΑΕΛ της προσθέτει και άλλη δυναμική για την πρωτιά, ενώ τυχόν διπλό της Ανόρθωσης θα της επιτρέψει να βλέπει μόνο την κορυφή. Στον πρώτο γύρο που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης (ΑΤΙ) η BetOnAlfa ΑΕΛ κέρδισε με 0-3 σετ.

Ελευθερία: Ολυμπιάδα Ν. – Sabbianco Απόλλων (21:00)
Ωραίος αγώνας αναμένεται να γίνει στο Ελευθερία όπου η τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιάδα Ν. φιλοξενεί τον Sabbianco Απόλλων. Στα «χαρτιά» η Λεμεσιανή ομάδα έχει τον πρώτο λόγο αλλά οι Νεαπολίτισσες έδειξαν ότι διαθέτουν πολύ καλή ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες.

Ιδιαιτερότητα στον αγώνα η παρουσία της Καναδής Κέσλι Φρεντς η οποία ενισχύει φέτος την Ολυμπιάδα Ν., ενώ την περσινή χρονιά άνηκε στο δυναμικό του Sabbianco Απόλλωνα. Στον πρώτο γύρο ο Sabbianco Απόλλων κέρδισε στο γήπεδό του με 3-0.

Τεχνική Σχολή Αυγόρου: ΘΟΙ Αυγ. – Αναγέννηση Δ. (20:00)
Το ντέρμπι των Κοκκινοχωριών προκαλεί το δικό του ενδιαφέρον αφού θα κρίνει τα δεδομένα στην κάτω ζώνη. Λόγω έδρας το ΘΟΙ μοιάζει το φαβορί, αλλά η Αναγέννηση εάν θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές της θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς.

Η ομάδα του Λ. Νοβάκοφ πέτυχε μια νίκη στη φετινή περίοδο στην πρεμιέρα απέναντι στην Αναγέννηση με 1-3 σετ. Η Αναγέννηση θα επιδιώξει να απαντήσει στην αντίπαλό της με τον ίδιο τρόπο στο Αυγόρου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X