ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παύλου: «Θέλουμε πρωτάθλημα και κύπελλο»

Η BetOnAlfa ΑΕΛ κερδίζει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Η «γαλαζοκίτρινη» ομάδα με επτά νίκες σε επτά αγώνες ολοκλήρωσε πρώτη και αήττητη τον Α γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενώ βλέπει και τις ευρωπαϊκές μάχες με την ΒVK Bratislava Σλοβακίας.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ μίλησε η Σάντρα Παύλου αναλύοντας την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής.

-Σάντρα, η ομάδα σου έκλεισε αήττητη τον Α Γύρο. Τι άλλαξε φέτος;
«Άλλαξαν πολλά φέτος αφού λειτουργούμε σαν μια οικογένεια. Η ομάδα διαθέτει φοβερό υλικό με πάρα πολύ καλές ξένες και Κύπριες παίκτριες . Δημιουργήσαμε ιδανικές συνθήκες μεταξύ μας. Διαθέτουμε ένα νέο, πολύ καλό προπονητή, ενώ όλη η διοίκηση από τον πρόεδρο μέχρι τους εφόρους βρίσκονται δίπλα μας και εργαζόμαστε επαγγελματικά».

- Περάσατε στον Α Γύρο τόσο από την έδρα της Ανόρθωσης, όσο και από τη Λάρνακα και την Τεχνοοικία ΑΕΚ. Επίσης, κερδίσετε τον Sabbianco Απόλλων. Θεωρείς ότι άνοιξε ο δρόμος για την επισφράγιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια;
«Σίγουρα οι νίκες που πετύχαμε τον Α Γύρο εκτός έδρας επί της Ανόρθωσης και της Τεχνοοοικία ΑΕΚ ήταν σημαντικές. Σαφέστατα, το ίδιο και η νίκη επί του Sabbianco Απόλλωνα. Ωστόσο, ακόμα δεν κάναμε τίποτα και προετοιμαζόμαστε μόνο για τον αγώνα με την Ανόρθωση την Τρίτη».

«Δεν έχουμε πρωτάθλημα για ένα άλογο»

-Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Πώς το κρίνεις μέχρι στιγμής;
«Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι «κούρσα για ένα άλογο» όπως τα τελευταία χρόνια. Μπορεί η BetOnAlfa ΑΕΛ να έχει αποκτήσει διαφορά έξι βαθμών, αλλά ο ανταγωνισμός από την Ανόρθωση, τον Sabbianco Απόλλωνα και την Τεχνοοικία ΑΕΚ που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση θα είναι πολύ έντονος».

Ποιοι στόχοι τέθηκαν στην έναρξη της χρονιάς από την ομάδα;

«Εμείς θέλουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο. Δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα λιγότερο».

-Σάντρα ενώπιόν σας βρίσκεται η πρόκληση της Ευρώπης απέναντι στην BVK Bratislava Σλοβακίας. Ο πρώτος αγώνας είναι στις 15 Νοεμβρίου στην έδρα σας. Τι γνωρίζετε για αυτή την ομάδα;

Σίγουρα η Ευρώπη και η συμμετοχή μας στο CEV Challenge Cup αποτελεί πρόκληση. Ωστόσο, την ομάδα της Σλοβακίας θα την δούμε και θα την μελετήσουμε όταν έρθει η ώρα. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε τον αγώνα με την Ανόρθωση.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση