ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ετοιμάζεται για το ντέρμπι

Ανακοίνωσε εξέδωσε η BetonAlfa ΑΕΛ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών, μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διεξαγωγή του ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλωνας το Σάββατο 12/11 ενώ καλεί και την ΚΟΠΕ να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα αδειοδοτημένα στάδια.

Αναλυτικά:

«AΕΛΙΣΤΑ,

μετά τα γεγονότα των τελευταίων 15 ημερών το πρωτάθλημα πετόσφαιρας Α’ κατηγορίας γυναικών επαναρχίζει την ερχόμενη βδομάδα με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής τη Τρίτη 08/11 αλλά και τον ορισμό της αναβληθείσας 2ης αγωνιστικής το Σάββατο 12/11.

Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν στις 8μ.μ. τα κορίτσια της BetOnAlfa ΑΕΛ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ένωσης Νέων Αγ.Αθανασίου σε ένα παιχνίδι το οποίο εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κερδίσουν. Το σημαντικότερο για τις πετοσφαιρίστριες του Στέργιου Φραγκέσκου είναι η σύντομη επάνοδος τους στο προ της διακοπής αγωνιστικό επίπεδο, λίγες μόνο μέρες πριν τον σημαντικό αγώνα με τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο.

Και οι δύο αγώνες είναι ορισμένοι να διεξαχθούν στο Νίκος Σολομωνίδης στις 8μ.μ.

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση της BetOnAlfa ΑΕΛ:

-συγχαίρει όσους και με όποιο τρόπο συνέβαλαν στη λήψη Άδειας Λειτουργίας του κλειστού Ν.Σολομωνίδης από την Επιτροπή Αδειοδότισης Σταδίων. 

-καλεί την Επιτροπή Αδειοδότισης Σταδίων και την Κ.Ο.ΠΕ να δώσουν στη δημοσιότητα τη λίστα αδειοδοτημένων σταδιών».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση