ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κιιτρινοπράσινο» εξπρές στο ΑΤΙ

«Κιτρινοπράσινο» εξπρές πέρασε από το Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσις στο ΑΤΙ. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε με 0-3 καθαρά και πέρασε στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς. Οι παίκτριες της Ανόρθωσης που έχασαν  δεύτερο σερί αγώνα παρουσιάστηκαν αγχωμένες κα έχασαν  τον αγώνα, υποχωρώντας στην τέταρτη σετ.

Εντυπωσιακή η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε στον αγώνα και κατόρθωσε να επιβληθεί. Στο πρώτο σετ το παιχνίδι  παίχθηκε πόντο – πόντο μέχρι τα τελικά στάδια με τις «κιτρινοπράσινες» να έχουν καλύτερες επιλογές και να κερδίζει με 23-25 κάνοντας το 0-1. Στο δεύτερο σετ πάλι η ομάδα του Χόλοσι μπήκε δυνατά προηγήθηκε με 14-21 για να κερδίσει με 15-25  αυξάνοντας σε 0-2 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν πολύ καλό και ανταγωνιστικό αφού οι «κυανόλευκες» παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές και πάλεψαν στα ίσα. Ωστόσο, οι Λαρνακείς ήταν πιο σωστές και κέρδισαν με 20-25 κάνοντας το 0-3.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (A MΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):M. Κολοκοτρώνη, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Βουκοβιτς, Μ. Παπαγεεωργίου,- Λίμπερο: Δαϋίδ

Τεχνοοικια AEK (Λ ΧΟΛΟΣΙ):Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Μουντρίτσκαγια,Ντυούγκαν, Χαραλάμπους, - Λίμπερο: Mοσφιλιώτη – Λίμπερο: Καπιτανή.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση