ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Κυρία» στη Λεμεσό βλέπει πρωτιά

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Nlκη που της επιτρέπει να βλέπει ακόμα και την πρωτιά με δικές της νίκες, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων στις εναπομείνοντες δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της ρέγκιουλαρ – σίζον πέτυχε η Ανόρθωση το Σάββατο. Στο εξ αναβολής ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής κέρδισε μετά από φοβερό αγώνα την ισάξια Robo Μarkets ΑΕΛ με 0-3 σετ.

Η «Μεγάλη Κυρία» με 30 βαθμούς υποσκέλισε άνκαι ισοβαθμεί με την Τεεχνοοικία ΑΕΚ στους 30 βαθμούς τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Η Robo Markets ΑΕΛ που έπαιξε τα ρέστα της για κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση βλέπει τα πλέϊ- όφς με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα.

Μετά από ένα ωραίο αγώνα που κράτησε το ενδιαφέρον του σε υψηλά επίπεδα η Ανόρθωση κατάφερε να επιβληθεί 20-25 σε 27 λεπτά και να πάρει το προβάδισμα μέσα στο «Νίκος Σολωμονίδης».
Πραγματική μάχη έγινε στο δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να δίνουν πραγματική μάχη και να προσφέρουν φοβερό θέαμα αλλά η Ανόρθωση είχε λύσεις στα τελευταία στάδια και κατόρθωσε να κερδίσει 23-25 εξασφαλίζοντας σοβαρό προβάδισμα 0-2 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν εντυπωσιακό με τις δυο ομάδες να προσφέρουν απίστευτο θέαμα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και κάθε μπαλιά να διεκδικείται. Η Ανόρθωση φάνηκε πιο ψύχραιμη και πήρε το σετ με 26-28 κατακτώντας τη σπουδαία νίκη με 0-3 από κάθε άποψη.

ROBO MARKETS ΑΕΛ (ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Κωνσταντινίδου, Κχαταρασβίλι, Βόρονο, Σίμαν, Παύλου,Σπύρου – Λίμπερο: Κυπριανού

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Πατσέκο,Καετάνο, Ιωάννου, Κορντούν - Λίμπερο: Δαϋίδ.

Με τη συμπλήρωση 12 αγώνων η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: : 1. Απόλλων 33, 2. Ανόρθωση 30, 3. Τεχνοοικία ΑΕΚ 30, 4. Robo Markets ΑΕΛ 20 . 5. Αναγέννηση Δ. .15. 6. Ολυμπιάδα Ν. 10. 7. ΘΟΙ Αυγ. 06, 8. Εθνικός Λ. 0.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση

X