ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Μπόντσεβα στο ρόστερ του Απόλλωνα

Βουλγάρα διεθνής πασαδόρος με πέρασμα από την ΑΕΛ

Ενίσχυση με διεθνή πασαδόρο προέκυψε στον πετοσφαιρικό Απόλλωνα, με τη Βέσελα Μπόντσεβα να παίρνει θέση στην τριάδα των ξένων της ομάδας. Πρόκειται για παίκτρια που πέρσι είχε πέρασμα από την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

«Τη Βουλγάρα διεθνή πασαδόρο Vesela Boncheva υπέγραψε η πετοσφαιρική διοίκηση του APOLLON VC και από την τρέχουσα χρονιά η ομάδα μας θα χαίρεται τις υπηρεσίες της έμπειρης και ποιοτικής αυτής παίχτριας.

Η Βεσέλα Πόντζιεβα αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Πολωνία, Αζερπαιζάν, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Τουρκία και Ισπανία ενώ την τελευταία χρονιά πήρε μέρος στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΛ Λεμεσού με απόλυτη επιτυχία.

H διεθνής Βουλγάρα πασαδόρος γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1990 στη Σόφια και είναι 28 ετών. Έχει ύψος 1.87 και ζυγίζει 76 κιλά.

Κατέκτησε το Ντάμπλ στη Βουλγαρία το 2009 με τη Levski και το 2015 με την VK Maritsa ενώ το 2006 πανηγύρισε ακόμη ένα κύπελλο με την Levski. Την τελευταία χρονιά και μετά το σύντομο πέρασμα της από την ΑΕΛ Λεμεσού, κατέληξη στην Ισπανία και στην Murillo Voleibol όπου πανηγύρισε το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας με την ομάδα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του APOLLON VC καλωσορίζουν την παίχτρια στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και είναι πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για υλοποίηση των στόχων που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων συνεχίζοντας ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση