ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το Απολλωνίστικο καθήκον μας καλεί»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πετοσφαιρικός Απόλλωνας καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Αναλυτικά:

«Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και ο Sabbianco Απόλλων κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στην κορυφή και να κατακτήσει τον τέταρτο σερί τίτλο και πέμπτο στην ιστορία της ομάδας.

Το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 ο Sabbianco Απόλλων θα φιλοξενήσει στο κλειστό μας γήπεδο την BetOnAlfa ΑΕΛ, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄ Γυναικών, το όποιο ήταν ορισμένο για τις 13 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω των Ευρωπαϊκών της αντίπαλης ομάδας ο αγώνας ορίστηκε στην συγκεκριμένη ώρα.

Σε αυτή την δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι Αμαζόνες μας, θέλουν και ζητούν την στήριξη από τον μεγάλο και περήφανο κόσμο του Απόλλωνα, που είναι πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα του σωματείου μας.

Ο μεγάλος κόσμος του Απόλλωνα, είχε καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια και τον θέλουμε να είναι πάντα δίπλα μας, στηρίζοντας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο και πάντα μέσα στα αθλητοπρεπή πλαίσια.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στις 15:00 στο κλειστό μας γήπεδο, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πετύχει ακόμη μια σημαντική νίκη, στον δρόμο προς τον τίτλο.

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

ΚΥΠΕΛΛΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση