ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παφιακός – Πανιδαλιακός στον Τελικό

Την Τετάρτη στο «Θεμιστόκλειο» στις 20:30

Γενική είσοδος πέντε ευρώ που θα αφορά εισφορά για το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΚΟΠΕ ορίστηκε για τον Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας μεταξύ Παφιακού – Πανιδαλιακού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20:30 στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο» στη Λεμεσό στις 20:30.

Mε βάση τις αποφάσεις που ελήφθησαν ο Παφιακός θα αγωνιστεί με μπλε στολή και ο Πανιδαλιακός με πορτοκαλί. Όπως προβλέπεται στο πρωτόκολλο θα γίνει κανονικά παρουσίαση διαιτητών και ομάδων με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Οι φίλαθλοι του Παφιακού θα χρησιμοποιήσουν τη βόρεια κερκίδα (σ.σ. δίπλα από τις θέσεις επισήμων) και του Πανιδαλιακού τη νότια. Οι θέσεις των επισήμων θα χρησιμοποιηθούν από την ΚΟΠΕ.

Η ΚΟΠΕ καλεί κάθε ομάδα να χρησιμοποιήσει ως ball – girls εθελόντριες από την ομάδα Κορασίδων.

Η ομάδα του Παφιακού με προπονητή τον Στέλιο Μασιά θα αγωνιστεί με τις: 1. Π. Γεωργίου. 2. Κλ. Χατζηλαμπρή. 4. Αγ. Νικολάου. 5. Καρ. Στυλιανίδου. 6. Ξ. Γιωργάλλα. 9. Κ. Παρασκευοπούλου. 10. Ρ. Μασιά. 11. Στ. Κωνσταντινίδου. 12. Μ. Σάββα. 13. Ευρ. Λάππα. 14. Εμ. Δημητρίου. 15. Στ. Γρηγοριάδου.18. Ελ. Ηρακλέους.

Ο Πανιδαλιακός με κόουτς τον Χριστόδουλο Σιαντρή θα παρατάξει τις: 1. Στ. Ιωάννου. 2. Ειρ. Καλλένου. 3. Ι. Αλεξάνδρου. 4. Μπ. Μποτζιάνου. 5. Κυρ. Κασκίρη. 7. Ραφ. Ανδρέου. 10. Φ. Εξαδάκτυλου. 11. Γ.Εξαδάκτυλου. 13. Ραλ.Μποτζιάνου. 14. Κ. Γρούτα. 15. Στ. Μέσσιου.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση