ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βόμβα με Καλμαζίδη!

Το μπαμ με την πρόσληψη του Ελλαδίτη τεχνικού Γιάννη Καλμαζίδη στην πετόσφαιρα ανδρών επιχειρεί να πραγματοποιήσει η ομάδα της Ομόνοιας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει δουλέψει με επιτυχία σε Ολυμπιακό Πειραιώς και ΠΑΟΚ, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα με αυτές τις δύο ομάδες. Δύο συνεχόμενα με Ολυμπιακό το 2010 και 2011 και δύο με τον «Δικέφαλο» του Βορρά το 2015 και 2016. Στον ΠΑΟΚ έμεινε μέχρι και τον Μάρτιο του 2017, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Χόρχε Ελγκέτα. Ο Καλμαζίδης θεωρείται ο πιο επιτυχημένος προπονητής πετόσφαιρας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Σκοπός της Ομόνοιας με την πρόσληψη Καλμαζίδη είναι οι διακρίσεις και οι καλές πορείες και στην Ευρώπη. Οι ιθύνοντες της ομάδας είναι έτοιμοι να φέρουν ποιοτικούς πετοσφαιριστές από Ελλάδα και Ευρώπη με την βοήθεια μεγάλων χορηγών για το μεγαλύτερο βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και να διατηρήσει την πρωτιά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ασφαλώς, η πρόσληψη Καλμαζίδη θεωρείται ως μια τεράστια επιτυχία για την Ομόνοια, ενώ αναπόφευκτα ανεβαίνει το επίπεδο και το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το άθλημα στο νησί μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση