ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανανέωσε ο Αλεξίου

Το τμήμα πετόσφαιρας της Ομόνοιας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό, Άγγελο Αλεξίου.

Αναλυτικά:

Tο Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον 30χρονο διεθνή κεντρικό, Άγγελο Αλεξίου, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Άγγελος Αλεξίου από ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ακαδημία Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε ηλικία 11 χρόνων. Αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος μέχρι το 2011, ακολούθως έπαιξε για μια αγωνιστική περίοδο στη Νέα Σαλαμίνα (2011-12) και έπειτα συνέχισε την καριέρα του για δύο χρόνια στη Γαλλία. Το 2015 επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχει κατακτήσει με την ομάδα μας 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 2 σούπερ καπ. ενώ είναι διεθνής από το 2007.

Ο διεθνής πετοσφαιριστής ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα της καρδιάς μου. Αισιοδοξούμε ότι θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες και θα εδραιώσουμε την υπεροχή μας στο άθλημα. Η δίψα για τίτλους και διακρίσεις όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά είναι ακόμα πιο έντονη".

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα μιλά για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του στο CEV Challenge Cup και τους συνεχόμενους ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
Nα γράψουν ιστορία

Nα γράψουν ιστορία

Η πετοσφαιρική Ομόνοια, που κυριαρχεί στο χώρο θα πάει στο Βέλγιο για το δεύτερο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα του CEV Challenge ...
Πέτρος Παπαγιώργης