ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανανέωσε ο Πετρακίδης

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγός της πετοσφαιρικής ομάδας, Σωτήρη Πετρακίδη.

Αναλυτικά:

Tο Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας, Σωτήρη Πετρακίδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σωτήρης Πετρακίδης αγωνίζεται από το 2008 στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και τρία σουπερ-καπ, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας εδώ και 14 χρόνια.

«Είμαι περήφανος που συνεχίζω στην ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη ένα χρόνο. Η νέα σεζόν θα πρέπει να μας βρει ακόμη πιο δυνατούς και έτοιμους, για να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή του αθλήματος. Παρά τα τρία διαδοχικά πρωταθλήματα που έχουμε κατακτήσει, υπάρχει η έντονη επιθυμία για να δώσουμε συνέχεια στις κατακτήσεις τίτλων. Επίσης, μεγάλο στόχο αποτελεί η Ευρωπαϊκή διάκριση. Ευχαριστώ όλους στο Τμήμα Πετόσφαιρας, για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπό μου», ανέφερε ο Σωτήρης Πετρακίδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα μιλά για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του στο CEV Challenge Cup και τους συνεχόμενους ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ