ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μίλησαν στην τηλεόραση του ΡΙΚ 2 οι πρωταγωνιστές του τρίτου και τελευταίου όπως αποδείχθηκε τελικό.

Σ. Σάββα: «Πρώτη φορά είδα πρόεδρο στην προπόνηση»

Ο αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών της Ομόνοιας Σάββας Σάββα ανέφερε ότι η Ομόνοια πρέπει να κατακτά τίτλους. Όπως είπε, μετά το χαμένο τελικό του Κυπέλλου ο πρόεδρος του σωματείου Αντώνης Τζιωνής επισκέφθηκε τους παίκτες στην προπόνηση, κάτι που έδωσε ώθηση στην ομάδα. Σύμφωνα με τον κόουτς «είμαι από 13 ετών στην Ομόνοια και πρώτη φορά είδα πρόεδρο της ομάδας στην προπόνηση». Ο κ. Σάββα είπε ότι η ομάδα δεν άρχισε καλά τη σεζόν, αλλά στα πλέι – οφς ανασυντάχθηκε και πήρε τον τίτλο.

Μ. Παπαχριστοδούλου «Ο πρώτος μου τίτλος»

Ο λίμπερο της Ομόνοιας Μαρίνος Παπαχριστοδούλου μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ 2 ανέφερε ότι «αποδείξαμε στα πλέι – οφς ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα άνκαι δεν αποδώσαμε το καλύτερο βόλεϊ στην αρχή της σεζόν». Ο λίμπερο του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι για τον ίδιο είναι μια σημαντική ημέρα αφού είναι ο πρώτος του τίτλος.

Γ. Χρυσοστόμου: «Μας στοίχισε ο τραυματισμός του Ασπιώτη»

Ο κεντρικός του Green Air Παφιακού Γιώργος Χρυσοστόμου αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Ομόνοια δήλωσε στην κάμερα του ΡΙΚ 2 ότι στοίχισε στην ομάδα του ο τραυματισμός του Άκη Ασπιώτη στον τελικό του Κυπέλλου. Ο διεθνής άσσος ανέφερε ότι καθοριστικό για την έκβαση των τελικών ήταν ο πρώτος και ο τρόπος που χάθηκε στην Πάφο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση