ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στην Πάφο θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο προπονητής της πετοσφαιρικής Ομόνοια Σάββας Σάββα. Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε για την οικογένεια της Ομόνοιας, την μεγάλη εμφάνιση και στο στόχο του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για την χθεσινή εμφάνιση: «Ήταν μια καλή εμφάνιση από τους παίκτες μου, σε μια σημαντική καμπή του πρωταθλήματος, καθώς είναι τα τελικά των πλάι οφ. Μας δίνεται η ευκαιρία πλέον να κατακτήσουμε για 3η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Πολλά τα θέματα από την αρχή της χρονιάς και κάποια πράγματα έγιναν λάθος, όμως ευτυχίσαμε να φέρουμε τον Αντρέζ τον Γενάρη και η ομάδα βγάζει το πρόσωπο που θέλουμε».

Για τον κόσμο: «Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι από τον κόσμο. Στην πιο κρίσιμη στιγμή ήταν δίπλα μας, και ήρθαν τόσο αθλητές από το ποδόσφαιρο όσο και από το μπάσκετ. Η Ομόνοια στα δύσκολα είναι μια οικογένεια».

Για το γεγονός πως είναι προπονητής στο τμήμα της Ομόνοιας που έχει τις περισσότερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια: «Είναι τιμή για εμένα που είμαι προπονητής της Ομόνοιας, και ευχαριστώ το συμβούλιο για την ευκαιρία. Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα, ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα».

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν: «Η Ομόνοια πάντα είχε τους Κύπριους πετοσφαιριστές, όμως άλλες ομάδες είχαν πιο ψηλό μπάτζετ, είχαν καλύτερους ξένους και γι’ αυτό δεν καταφέρναμε να πάρουμε πρωταθλήματα. Η ομάδα ήταν σε μια αβεβαιότητα για το αν θα ξεκινούσε τις χρονιές ή όχι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον πάμε πάντα μόνο για πρωτάθλημα».

Μια τελευταία τοποθέτηση: «Πάμε στην Πάφο για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση