ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μια ανάσα από το 3peat

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η Ομόνοια αφού στο δεύτερο τελικό των πλέι-οφς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας κέρδισε στο «Ελευθερία» τον Green Air Παφιακό με 3-0 σετ. Με τη νίκη τους αυτή οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα 3-1 στις νίκες έναντι των Κυπελλούχων που πλέον πρέπει να πετύχουν τρεις νίκες για να κάνουν το νταμπλ. Ο επόμενος τελικός που ίσως είναι και ο καθοριστικός θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή στο «Αφροδίτη».

«Φουριόζα» μπήκε η Ομόνοια στον τελικό και παίζοντας αψεγάδιαστα κέρδισε το πρώτο σετ με 25-13 κάνοντας το 1-0. Ο Green Αir Παφιακός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «πρασίνων».

Η Παφιακή ομάδα προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα στο επόμενο σετ και ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι. Ωστόσο, η Ομόνοια κατόρθωσε να πάρει το σετ με 25-21 και να προηγηθεί 2-0 σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα.

Το τρίτο σετ ήταν εντυπωσιακό, αφού οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για να το πάρουν και κρίθηκε στους έξτρα πόντους. Η Ομόνοια με την ώθηση και του κόσμου κέρδισε με 26-24 παίρνοντας τον τελικό με 3-0.

 

OMONOIA (Σ.ΣΑΒΒΑ): Σ. Πετρακκίδης, Λαμπ, Λουγκάνετς, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης, Ροντρίγκο – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Παφίτης, Αδάμου.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Βερίσιμο, Ανδρέου, Ευσταθίιου,Μίλεφ, Χρυσοστόμου, Οικονομίδης – Λίμπερο: Aντωνίου. – Αλλαγές: Kωνσταντινίδης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση