ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άλλη νότα στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών δίνουν παιδιά με αυτισμό

Θα συνοδεύσουν τις φιναλίστ Green Αir Παφιακός – Oμόνοια

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού που εορτάζεται στις 02 Απριλίου. Στον αυριανό τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών μεταξύ Green Αir Παφιακός – Ομόνοια που θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» στη Λάρνακα η είσοδος των ομάδων θα γίνει με τη συνοδεία αυτιστικών παιδιών.

Τα παιδιά μαζί με τους πετοσφαιριστές  των δυο ομάδων θα μεταφέρουν μαζί τους στο γήπεδο πανό με σύνθημα «Ίδιος Κόσμος – Άλλη ματιά». Σημειώνεται ότι το τελευταίο δεκαήμερο Μαρτίου μέχρι τις 02 Απριλίου ο Σύνδεσμος Φίλων και Συγγενών Ατόμων με Αυτισμό «Μαζί» διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων και η συμμετοχή παιδιών στον τελικό του Κυπέλλου.

Στους βασικούς στόχους του Σύνδεσμος Φίλων και Συγγενών Ατόμων με Αυτισμό «Μαζί» συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων: H ενημέρωση του κόσμου για θέματα αυτισμού. Η δημιουργία κέντρου εκπαίδευσης εφήβων και ενηλίκων για αυτισμό. Η δημιουργία σπιτιών για ενήλικες.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Η νέα βασίλισσα στο βόλεϊ

Ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα μιλά για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του στο CEV Challenge Cup και τους συνεχόμενους ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
Nα γράψουν ιστορία

Nα γράψουν ιστορία

Η πετοσφαιρική Ομόνοια, που κυριαρχεί στο χώρο θα πάει στο Βέλγιο για το δεύτερο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα του CEV Challenge ...
Πέτρος Παπαγιώργης