ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Mια ανάσα από τον τελικό

Νίκη με ανατροπή που της δίνει το δικαίωμα να βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό πέτυχε η Ομόνοια κερδίζοντας την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα στο «Σπύρος Κυπριανού» με 1-3 σετ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται μια νίκη από την πρόκριση στον τελικό των πλέι – οφς, ενώ η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα θα πάει για το διπλό στη Λευκωσία την Παρασκευή για να φέρει εκ νέου τη σειρά στη Λεμεσό.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα μπήκε πολύ δυνατά θυμίζοντας κάτι από την εμφάνιση της 8ης αγωνιστικής όπου επικράτησε στον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τα δυνατά τους σημεία και κέρδισαν με 25-17 κάνοντας το 1-0. Οι «πράσινοι» υστέρησαν και έμειναν πίσω στο σκορ και κυνηγούσαν τη γηπεδούχο ομάδα. Η αντίδραση της Ομόνοιας ήταν άμεση. Στο δεύτερο σετ οι «πράσινοι» έδειξαν τις δυνατότητές τους και αφού περιόρισαν στο ελάχιστο τα λάθη τους κέρδισαν με 17-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λάθη και έχασαν το σετ. Στη συνέχεια του αγώνα η Ομόνοια έκανε την ολική ανατροπή και κέρδισε το τρίτο και τέταρτο σετ με 22-25 και 14-25 κατακτώντας τη νίκη με 1-3 σετ.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, Μάνθα, Ζηκάκης,Μπαγιάν, ΝτεΜαν, - Λίμπερο: Βαρνάβα. Αλλαγές: Καλαφάτης, Δημητρίου, Σιαπάνης.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ. ΣΑΒΒΑ): Λάμπ, Λουγκάνετς, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης, Ροντρίγκο, Παφίτης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση