ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα

Η μεγάλη ώρα για την πετοσφαιρική Ομόνοια πλησιάζει. Αύριο, στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», στις 19:00, κόντρα στη σλοβένικη Λουμπλιάνα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη κυπριακή συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της γηραιάς ηπείρου, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (CEV).

Η ιστοσελίδα της CEV, στα πρώτα της θέματα φιλοξενεί ρεπορτάζ για την προσπάθεια των «τριφυλλοφόρων», ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του προπονητή τους, Σάββα. Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι η ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας έχει πετύχει πάρα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια (δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, τρία Σούπερ Καπ), με 28 συνεχόμενες νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Αυτή η ομάδα ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα. Ένα από αυτά είναι η διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες της έχουν τις ικανότητες και πιστεύουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να φτάσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι στη Λουμπλιάνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της CEV.

Ο τεχνικός των πρασίνων, Σάββα Σάββα, εξέφρασε το σεβασμό όλων προς τη σλοβένικη ομάδα, αλλά και την πίστη ότι η ομάδα του, με τη βοήθεια του κόσμου της, μπορεί να φτάσει στη νίκη και στην πρόκριση.

Εισιτήρια για την αναμέτρηση πωλούνται στα γραφεία του συλλόγου, ενώ θα διατίθενται αύριο και στο γήπεδο, από τις 18:00.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση