ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάλεσμα για το CHL

Ενημέρωση για το μεγάλο ραντεβού της πετόσφαιρας για την Ομόνοια από το σωματείο.

Αναλυτικά:

«Αποφασισμένη για να φανεί συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία παρουσιάζεται η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, είναι μία σημαντική ημέρα για τον Σύλλογο. Η ομάδα μας υποδέχεται την Σλοβένικη Λουμπλιάνα, στα πλαίσια του 2ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να συνδυάσει την παρθενική της παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με μία ανεπανάληπτη επιτυχία.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Κυπριακή ομάδα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και επίσης η πρώτη φορά που διοργανώνεται στην Κύπρο παιχνίδι μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.

Η ομάδα πετόσφαιρας έχει πετύχει πολλά τα τελευταία τρία χρόνια. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και τρεις Ασπίδες, ενώ έχει επιτύχει 29 συνεχόμενες νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις. Επίσης, έχει καταγράψει την πρώτη συμμετοχή Κυπριακής ομάδας στους "16" του CEV Cup.

Ωστόσο, αυτή η ομάδα ονειρεύεται πολύ περισσότερα. Ένας από τους στόχους που έχει τεθεί για τη φετινή σεζόν, είναι η διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί ο βαθμός δυσκολίας να είναι ιδιαίτερα υψηλός, όμως υπάρχει η πίστη για την υπέρβαση.

Η τεχνική ηγεσία είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους πετοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και σε άριστη ψυχολογική κατάσταση.

Εισιτήρια διατίθενται στα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel". Θα υπάχουν επίσης στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, από τις 18:00. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00. Εισφορά εισόδου: 5 ευρώ».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση