ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η συνεπής Νέα Σαλαμίνα στην τετράδα

Η συνέπεια είναι το χαρακτηριστικό της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη συνέπεια την έδειξε και στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής απέναντι στην Pokka ΑΕ Καραβά την οποία κέρδισε με 0-3 και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση ισόβαθμη με άλλες Ομόνοια και Ανόρθωση.. Η ήττα αυτή δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια της ομάδας του Ντ. Λέτσιεφ για την τετράδα.

Άνετη η Kαπάτσος Νέα Σαλαμίνα η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος πήρε το πρώτο σετ με 13-25 κάνοντας το 0-1. Η Pokka ΑΕ Καραβά ήταν πολύ μέτρια και δεν ακολούθησε σε κανένα σημείο του σετ τον ρυθμό των «ερθθρολεύκων».

Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο σετ με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αισθητά ανώτεροι και να κερδίζουν με 17-25 αυξάνοντας το προβάδισμά τους σε 0-2 σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν και πάλι στο ίδιο μοτίβο και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Pokka ΑΕ Καραβά τα έπαιξε όλα για όλα με σκοπό να το κερδίσει και να ξαναμπεί στον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως πήραν τους καθοριστικούς πόντους και πήραν το σετ με 20-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 0-3 σετ,

ΣΕΤ: 13-25, 17-25, 20-25

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Xριστοφή, Γενούγκτινεν, Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Ράμμα, Σάντζεθ – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Κοσιάρης,  Αχιλλέως.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Ζηκάκης, Χρυσοστόμου, Ντε Μαν, Δημητρίου, Μπαγιάν, Μάνθα, - Λίμπερο: Βαρνάβα

ΝΈΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση