ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ερυθρόλευκη» καταιγίδα στη Λεμεσό

Μια συγκλονιστική Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα κέρδισε στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών την Ομόνοια με 3-1 σετ και την έπιασε στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα συνέχισε από εκεί που έμεινε στο τέλος του 2016 και τη νίκη της επί της Αναγέννησης Δερύνειας με 3-0. Η Ομόνοια προβλημάτισε και δέχθηκε την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ μπήκε με το αριστερό στο 2017.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Κωνσταντίνου παρουσιάστηκαν ανώτεροι στο πρώτο σετ και το «καθάρισαν» με 25-19 και προηγήθηκαν με 1-0, απέναντι σε μια Ομόνοια που προβλημάτισε. Σε υψηλά επίπεδα έφθασε η ποιότητα του δεύτερου σετ αφού οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για να το κατακτήσουν. Τελικά, η Ομόνοια κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει το σετ με 22-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα και έγιναν πολλές μάχες με τελική  νικήτρια την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 25-23 κάνοντας το 2-1 σετ. Η Ομόνοια έχασε στις λεπτομέρειες το σετ.

Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου ήταν εντυπωσιακή στο τέταρτο σετ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους «πράσινους». Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν φοβερό βόλεϊ και κέρδισαν με 25-15 εξασφαλίζοντας τη μεγάλη νίκη με 3-1 σετ.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Χρυσοστόμου, Ντε Μαν, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Μάνθα, Προδρόμου –Λίμπερο: Βαρνάβα.

ΟΜΟΝΟΙΑ  (Σ. ΣΑΒΒΑ): Ροντρίγκο, Σωτ. Πετρακκίδης, Λαμπ, Αποστόλου, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΈΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση