ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Επέστρεψε στο ΑΠΟΕΛ ο Τοφή

Μετά από τέσσερα χρόνια πίσω στους γαλαζοκίτρινους

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Την απόκτηση του 35χρονου ακραίου Αντρέα Τοφή ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του ΑΠΟΕΛ. Ο πετοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά:

Ο «Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας» ανακοινώνει την απόκτηση του 35χρόνου ακραίου Ανδρέα Τοφή. Ο Τοφή αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ολυμπιάδας Φρενάρου και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες ενώ τις τελευταίες δύο χρονιές ήταν σε Νέα Σαλαμίνα (2016-17) και Αναγέννηση Δερύνειας (2017-18) αντίστοιχα.

Επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ μετά από μία τετραετία αφού αγωνίστηκε με την ομάδα μας στις δύο πρώτες χρονιές επαναλειτουργίας του τμήματος (2012-14) και αποτέλεσε πυλώνα και αρχηγό της ομάδας στην κατάκτηση του πρωτάθληματος Β’ Κατηγορίας το 2013. Καλωσορίζουμε και πάλι τον Ανδρέα στην γαλαζοκίτρινη οικογένεια και του ευχόμαστε νέες επιτυχίες.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με τον Αντρέα εκτός από φίλοι εδώ και παρά πολλά χρόνια υπήρξαμε και συμπαίκτες τόσο στη σάλα όσο και στο μπίτς βόλει. παλαιότερα. Ήταν ο πρώτος που έσπευσε να με βοηθήσει το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος και ως αρχηγός της ομάδας τότε βοήθησε τα μέγιστα για να επιστέψουμε στην πρώτη κατηγορία. Γι ´ αυτό είναι μεγάλη μου χαρά που θα τον έχουμε ξανά στο ρόστερ μας»

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Τοφή δήλωσε: «Είναι με μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω σε μια ομάδα με την οποία έζησα πολύ όμορφες στιγμές. Θυμάμαι έντονα τότε όταν με κάλεσε ο Ζήνωνας το 2012 να έρθω στον ΑΠΟΕΛ ως αρχηγός για να επαναλειτουργήσουμε το τμήμα και το φέραμε πίσω στην Ά κατηγορία. Άλλωστε ο λόγος που επέστρεψα είναι και πάλι ο Ζήνωνας αλλά και ο Λοίζος που τον γνωρίζω επίσης πάρα πολλά χρόνια»

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X