ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η 3η θέση περνά από το «Λευκόθεο»

Η 3η θέση ελκύει το ΑΠΟΕΛ και την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα που την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 20:00 στο Λευκόθεο θα δώσουν ένα ακόμα αγώνα για το μικρό τελικό των πλέι-οφς με στόχο τη νίκη που θα οδηγήσει είτε στην ισοφάριση εάν κερδίσει το ΑΠΟΕΛ σε 2-2, είτε στην εδραίωση του προβαδίσματος σε 3-1 εάν κερδίσει η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά την απόκτηση του Βλάντο Κνέζεβιτς αύξησαν τις επιλογές τους και παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα έχοντας μια γεμάτη ομάδα. Την Παρασκευή θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο, αφού στον πρώτο μικρό τελικό μετά το πρώτο σετ δεν έπαιξαν καλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Κωνσταντίνου θα κατέβουν χωρίς προβλήματα στη Λευκωσία για το διπλό. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα στηρίζεται πολύ στην ομοιογένεια, ενώ ο έμπειρος κόουτς δίνει ευκαιρίες και σε νέα παιδιά π.χ. ο 16χρονος λίμπερο Σωτήρης Σιαπάνης.

Τον μικρό τελικό θα διαιτητεύσουν οι Ανδρέας Δανιήλ και Ανδρέας Κολοκοτρώνης με επόπτες τους Βάσο Γεωργίου – Κ. Στεφανή. Σημειωτές ορίστηκαν οι Α. Χατζηκωστή – Ι. Κκολού. Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Νίκος Ευγενίου.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση