ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπουδαίο τρίποντο για ΑΠΟΕΛ

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το ΑΠΟΕΛ που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας κέρδισε την Pokka ΑΕ Καραβά με 3-1. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ξεπέρασαν τον αντίπαλό τους (σ.σ. βρίσκονται στην 6η θέση) και προσβλέπουν στην τετράδα. Η Pokka ΑΕ Καραβά έχασε ένα σημαντικό αγώνα και βλέπει τη συνέχεια.

Το ΑΠΟΕΛ πήρε το καθοριστικό πρώτο σετ στον κρίσιμο για την τετράδα αγώνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάστηκαν πιο ομάδα στα κρίσιμα σημεία και αφού αντιμετώπισαν τα ατού της Pokka ΑΕ Καραβά κέρδισαν το σετ με 25-21. Η ομάδα του Καραβά έχασε το σετ στις λεπτομέρειες λόγω κακών επιλογών.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο δεύτερο σετ, αφού το πάνω χέρι απέκτησαν οι «κιτρινόμαυροι» που κέρδισαν με 20-25 και έβαλαν νέα δεδομένα στον αγώνα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το ΑΠΟΕΛ έκανε λάθη και δεν μπόρεσε να εδραιώσει το προβάδισμά του.

Πλήρως ισορροπημένος ήταν ο αγώνας στο τρίτο σετ με το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει με 25-23 και να παίρνει προβάδισμα με 2-1 σετ.

Το 2-1 υπέρ του έδωσε ψυχολογικό ντοπάρισμα στο ΑΠΟΕΛ που παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ στο τέταρτο σετ κέρδισε με 25-15 κερδίζοντας και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Τα Σετ:  25-21, 20-25, 25-23, 25-15

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι, Βέερντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Χατζηπαύλου, Αβερκίου.

Pokka AE KΑΡΑΒΑ (NT. ΛΕΤΣΙΕΦ): Ράμα, Σάντζεθ, Λιοτατής, Γκρεγκούριεν, Αντωνιάδης, Χαριδήμου –Λίμπερο: Αχιλλέως. – Αλλαγές: Kοσιάρης, Χατζηδαμιανού.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση