ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στη Λευκωσία για το ροζ φύλλο»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Παφιακού ενόψει του αποψινού μεγάλου αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Ο Μήνας Φεβρουάριος είναι ο πιο κρίσιμος για την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας. Αρχικά σήμερα στην Λευκωσία στις 3/2/2017 και ώρα 20:00 η ομάδα μας αγωνίζεται με την δεύτερη στην Βαθμολογία Ομόνοια και πολύ πιθανή ανταγωνίστρια μας στον Τελικό Πρωταθλήματος.

Τυχόν νίκη σήμερα μας δίνει πολλές ελπίδες για να βρισκόμαστε πιο κοντά στο όνειρο, στο τρόπαιο που τόσο πολύ μας έλειψε.

Μπορεί να ισχύει η απαγόρευση φίλαθλων για το συγκεκριμένο ματς αλλά οι παίχτες, οι προπονητές και το Δ.Σ της ομάδας θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνος και να φέρουν την ομάδα πιο κοντά στο φετινό μας στόχο.

Η συνέχεια στις φετινές μάχες θα δοθεί την Δευτέρα 6/2/2017 όπου θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι μας να δουν την ομάδα στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη. Την Δευτέρα θα τους χρειαστούμε για την επίτευξη και του 2ου στόχου που δεν είναι άλλος από το Κύπελλο με αντιπαλο αυτή την φορά την Νεα Σαλαμίνα.

Η παρουσία σας και μόνο θα δώσει την απαραίτητη στήριξη των όλων προσπαθειών της ομάδας και θα χαροποιήσει τους ακούραστους πετοσφαιριστες να γίνουν πρωταθλητές και κυπελλουχοι «Ευρωπης» μιας και η επαρχία μας επισημά είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2017.

ΠΑΦΙΑΚΕ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ

Πολύμνιος Μιχαηλίδης
Εκπρ. Τυπου  ΠΑΦΙΑΚΟΥ

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση