ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην Κωνσταντινούπολη για το θαύμα ο Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Αντιμετωπίζει την Τρίτη 06 και την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου τη φημισμένη GALATASARAY

Στη Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την GALATASARAY Κωνσταντινουπόλεως στο πλαίσιο του 3ου γύρου [16th Finals] του Challenge Cup Ανδρών θα ταξιδέψει η ομάδα του Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ, με στόχο να παλέψει και να ψάξει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η αποστολή της ομάδας πέταξε για την  Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα (05/12) το πρωί μέσω Αθήνας και στο πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει του πρώτου παιχνιδιού, περιλαμβάνεται προπόνηση την Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη το πρωί.

Την Τρίτη 6/12 στις 18.00 θα γίνει ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο Burhan Felek Volleyball Hall. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στο ίδιο γήπεδο την Πέμπτη 8/12 στις 18:00.

Άπαντες γνωρίζουν την δυσκολία των δυο παιχνιδιών, παρ’ όλα αυτά θα παλέψουν και θα προσπαθήσουν απέναντι σε ένα δυνατό και δύσκολο αντίπαλο να διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Challenge Cup, έχοντας πάντα πίστη στις δικές τους δυνατότητες και δυνάμεις.

Στη διάθεση του Σέρβου προπονητή  Milan Grsic βρίσκονται οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Γιωργος Χρυσοστόμου, Βαλεντίνος Ανδρέου, Αντώνης Τσαγγαρίδης, Χρίστος Σωκράτους, Allan Verissimo, Vlado Milev, Νικόλας Κωνσταντινίδης, Σάββας Ανθής, Κωνσταντίνος Σκορδής, Ακης Ασπιώτης και Αντώνης Αντωνίου.

Ο αρχηγός της ομάδας Άνθιμος Οικονομίδης δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή λόγω προσωπικού θέματος. Θα προσπαθήσει να βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη την ημέρα του αγώνα για να ενισχύσει την ομάδα.

Η αποστολή της ομάδας  αποτελείται από τον πρόεδρο του σωματίου Δρ Αντώνη Οικονομίδη, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Κυριάκο Σωκράτους που είναι και ο επικεφαλής της αποστολής, τον προπονητή της ομάδας κ. Milan Grsic, τους βοηθούς προπονητές Δημήτρη Βαμβατσούλη και Marko Grsic, και τον φυσιοθεραπευτή Dragisa Milanovic.

Την ομάδα Green Ait ΠΑΦΙΑΚΟΣ θα ακολουθήσουν επίσης ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Χρίστου, ο έφορος κ. Ανθής Ανθής, ο υπεύθυνος των ακαδημιών και του γυναικείου τμήματος κ. Κλεάνθης Σκορδής, ο εκπρόσωπος τύπου κ. Πόλυς Μιχαηλίδης καθώς και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΠΕ κ. Έρμος Μιχαηλίδης.

Η αποστολή του Παφιακού θα επιστρέψει στην Πάφο το βράδυ της Παρασκευής 09/12.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση