ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Υποστήριξη και φωνή»

Να επιστρέψει στην κορυφή θέλει φέτος ο Παφιακός και για να τα καταφέρει χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του. Εν όψει του αγώνα με την Ομόνοια που ακολουθεί, εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί τους Παφίτες να κατακλύσουν το γήπεδο «Αφροδίτη».

Αναλυτικά:

«Μπορεί μερικοί από τους Πετοσφαιριστές μας να  μην είναι από την Πάφο, μπορεί τώρα να μαθαίνουν την μεγάλη και ένδοξη ιστορία του ΠΑΦΙΑΚΟΥ μέσα από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι οι πετοσφαιριστές ταυτίζονται με αυτά που εκπροσωπεί ο σύλλογος και είναι μεγάλη τους τιμή που φοράνε αυτή τη φανέλα.

Τη Παρασκευή 25/11/2016  στις 20.00 στο γήπεδο Αφροδίτη παίζουν έναν πολύ σημαντικό αγώνα, έναν αγώνα που θα τους βάλει οδηγό στην κούρσα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας  και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Θα θέλαμε λοιπόν στον αγώνα αυτό, αλλά και σε όλο το δρόμο μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να έχουμε τον κόσμο της Πάφου ΚΟΝΤΑ μας.

Χρειαζόμαστε την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σας και τη ΦΩΝΗ σας στο γήπεδο και για ένα πράγμα να είσαστε σίγουροι, πως οι ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ , οι προπονητές και το Δ.Σ του ΠΑΦΙΑΚΟΥ  θα δώσουν τα πάντα και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια ώστε ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ να επιστρέψει εκεί που αξίζει ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ».

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση